Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Σύσσωμη η οικογένειά του για το τρισάγιο στο Α’ Νεκροταφείο - Δείτε φωτογραφίες

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Σύσσωμη η οικογένειά του για το τρισάγιο στο Α’ Νεκροταφείο - Δείτε φωτογραφίες

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σύζυγος, παιδιά, οι αδελφές του και τα εγγόνια του τον αποχαιρέτησαν

815289-MAK_2
Την πιο ιερή στιγμή του ασπασμού της σορού του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, μόλις λίγα 24ωρα πριν από την κηδεία του την ερχόμενη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου βίωσε σύσσωμη η οικογένειά του.

Νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής κάτω από άκρα μυστικότητα, η σύζυγος του τέως βασιλιά, τα παιδιά του, τα εγγόνια του και οι αδελφές του βρέθηκαν στο Α' νεκροταφείο Αθηνών, μετά από σχετική άδεια.

Εκεί τέλεσαν το τρισάγιο στο εκκλησάκι των Αγίων Θεοδώρων στην σορό του εκλιπόντος, λόγω των τριών ημερών που συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του Κωνσταντίνου.
815332
Παύλος, βασιλομήτωρ της Ισπανίας, Σοφία και Ειρήνη
815326
815330
Παύλος και Άννα Μαρία
815289-MAK_2
Από αριστερά οι γιοι του Κωνσταντίνου, Νικόλαος, Φίλιππος, τα εγγόνια του εκλιπόντος Οδυσσέας-Κίμωνας, Αχιλλέας-Ανδρέας παιδιά του Παύλου, και η αδελφή του εκλιπόντος Σοφία
Η σύζυγός του Άννα Μαρία, οι γιοι του Παύλος, Νικόλαος και Φίλιππος μαζί με τις συζύγους τους, καθώς και η κόρη του, Θεοδώρα με τον αρραβωνιαστικό της και δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ είπαν πρώτοι μόνοι τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το τελευταίο αντίο στον άνθρωπό τους.

815335
Η Άννα Μαρία και στο βάθος ο Παύλος και τέλος ο Νικόλαος
815325
815350
Οι δύο αδελφές του εκλιπόντος Ειρήνη και Σοφία. Αριστερά ο Αχιλλέας-Ανδρέας γιός του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ
815316
Η Άννα Μαρία δέχεται συλλυπητήρια
Κλείσιμο

Στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών βρέθηκε και η βασιλομήτωρ της Ισπανίας Σοφία μαζί με την κόρη της Ινφάντα Κριστίνα, η μικρότερη αδελφή του τέως βασιλιά, Ειρήνη αλλά και τα εγγόνια του, παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ Αχιλλέας-Ανδρέας, Κωνσταντίνος-Αλέξιος και Οδυσσέας-Κίμωνας και Αριστείδης-Σταύρος.

815292
Η σύζυγος του Παύλου, Μαρί Σαντάλ Μίλλερ
815291
Τα εγγόνια του εκλιπόντος, τα παιδιά του Παύλου (από αριστερά) Οδυσσέας-Κίμωνας, Αχιλλέας-Ανδρέας, Αριστείδης-Σταύρος και ο γιος του εκλιπόντος, Νικόλαος
815293
Από αριστερά Μάθιου Κουμάρ (ο αρραβωνιαστικός της Θεοδώρας) Τατιάνα Μπλάτνικ (σύζυγος Νικολάου), Νίνα Φλορ (σύζυγος Φιλίππου), τα εγγόνια του τέως βασιλιά και παιδιά του Παύλου, Αχιλλέας-Ανδρέας, Οδυσσέας-Κίμωνας, Αριστείδης-Σταύρος, η Μαρί Σαντάλ Μίλλερ σύζυγος του Παύλου και η κόρη του εκλιπόντος, Θεοδώρα.
815295
Από αριστερά Τατιάνα Μπλάτνικ (σύζυγος Νικολάου), Μάθιου Κουμάρ(ο αρραβωνιαστικός της Θεοδώρας), τα εγγόνια του εκλιπόντος Αχιλλέας-Ανδρέας, Οδυσσέας-Κίμωνας, Αριστείδης-Σταύρος, Μαρί Σαντάλ, Θεοδώρα και Φίλιππος
815302
Από αριστερά Φίλιππος, Νικόλαος, η χήρα του τέως βασιλιά, Άννα Μαρία

Φωτογραφίες: Papadakis press

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Όσοι φωνάζουν ότι θα έρθουν νύχτα, θα προσγειωθούν απότομα στην πραγματικότητα

WSJ: Η κυβέρνηση Μπάιντεν ζητά την έγκριση του Κογκρέσου για πώληση μαχητικών σε Ελλάδα και Τουρκία

Δάνος Μουρατίδης: «Μακάρι να μην είναι αλήθεια ότι αποφυλακίστηκε, να μην έρθει στη Βέροια» λέει η μητέρα της Κικής Κούσογλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης