Κωνσταντίνος Βασάλος: Έξαλλος με τον Σπύρο Μαρτίκα - «Δεν θα παίξουμε το παιχνίδι του... Μαζέψτε τον»

Κωνσταντίνος Βασάλος: Έξαλλος με τον Σπύρο Μαρτίκα - «Δεν θα παίξουμε το παιχνίδι του... Μαζέψτε τον»

 «Σπύρο, τα μαθήματα να τα δίνεις στη δική σου ομάδα» τόνισε ο παίκτης των μπλε 

vasalos-martikas
Το συμβούλιο στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star ξεκίνησε με εντάσεις, καθώς ο Σπύρος Μαρτίκας άφησε τις αιχμές του για τον τρόπο με τον οποίο ψήφισαν οι Μπλε, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της ομάδας.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Σπύρο Μαρτίκα πώς νιώθει που έχει φύγει η σύντροφός του, Βρισηίδα Ανδριώτου, από το παιχνίδι και εκείνος αντί να αναφερθεί σε εκείνη, μίλησε για τους παίκτες που είχαν βγει υποψήφιοι στην μπλε ομάδα.

Όπως τόνισε ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, δεν καταλαβαίνει πώς γίνεται οι μπλε παραλίγο να θέσουν σε υποψηφιότητα προς αποχώρηση, τον Τάκη Καραγκούνια που όπως σημείωσε, είναι ο καλύτερος παίκτης τους. Μάλιστα, ανέφερε ότι άλλοι παίκτες, όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος, έχει μόλις μία νίκη και εκείνος θα έπρεπε να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Το γεγονός εκνεύρισε ιδιαίτερα τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος είπε ότι δεν θέλει να παίξει το παιχνίδι του, και μάλιστα, ζήτησε από τους κόκκινους να τον... μαζέψουν.

Κλείσιμο
«Συμβαίνει κάτι μοναδικό! Πως γίνεται αυτό στην ομάδα των μπλε; Νιώθω ότι έχουν την εντύπωση κάποιοι παίκτες να στέκονται στο απυρόβλητο και αυτό να υποστηρίζεται τουλάχιστον από τη μισή ομάδα. Πως γίνεται να ψηφίζεται ο καλύτερος τους παίκτες, μέχρι τώρα, που είναι ο Τάκης και για μία ψήφο θα ήταν και εκείνος υποψήφιος απόψε; Όταν λένε ότι είναι άψογη η συμβίωση τους. Κάποιοι παίκτες που έχουν φέρει με το ζόρι μια νίκη, και αυτό από τύχη θα έλεγα, να μην βλέπουν ούτε μία ψήφο. Και από την άλλη να φτάνουν σε ένα σημείο να λιμοκτονούν, εμείς να συμπάσχουμε. Μου είναι τρομερά πρωτόγνωρο ως έμπειρος παίκτης πολύ πρόσφατα, για έξι μήνες, του ίδιου παιχνιδιού. Μου είναι τρομερά περίεργο να συμβαίνει κάτι τέτοιο» τόνισε, ο Σπύρος Μαρτίκας, αναφέροντας λίγο αργότερα τα στατιστικά των παικτών, υπογραμμίζοντας: «Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει φέρει μόνο μία νίκη».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cppq0e88qfwp)

Η αντίδραση του παίκτη των Μπλε δεν άργησε να έρθει: «Ποιος έβγαλε το συμπέρασμα ότι ο Τάκης είναι ο πιο δυνατός μας παίκτης; Όλοι οι άλλοι τι είμαστε; Αδύναμοι;» αναρωτήθηκε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος στη συνέχεια θέλησε να απαντήσει ευθέως στον αντίπαλο του: «Σπύρο, τα μαθήματα να τα δίνεις στη δική σου ομάδα! Δεν είμαστε παιδάκια εδώ. Κατάφερες αυτό που ήθελες, τέλος. Τελείωσε».


Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: 14χρονος πυροβόλησε 3 φορές στο κεφάλι την φίλη του επειδή ήθελε να χωρίσουν - «Πρέπει να πεθάνεις»


Aγνώριστη η Κρίστιν Σκοτ Τόμας στη νέα ταινία που γυρίστηκε στις Κυκλάδες


«Κύμα» δωρεάς οργάνων – Αυξήθηκαν οι δότες κατά 14% μέσα σε έναν μήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης