Ανδρέας Ματθαιακάκης για Survivor All Star: «Ας γίνουν έκτακτες αιματολογικές να δουν αν είναι “φορτωμένοι”»

Ανδρέας Ματθαιακάκης για Survivor All Star: «Ας γίνουν έκτακτες αιματολογικές να δουν αν είναι “φορτωμένοι”»

«Στοίχημα ότι θα υπάρχει άτομο που θα φέρει αντίρρηση» συμπλήρωσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης

mathaiakakis__1_
Το Survivor All Star έκανε πρεμιέρα την περασμένη Κυριακή και ήδη οι παίκτες έχουν μπει σε… βαθιά νερά, ενώ ήρθε και η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση, αυτή της Βρισηίδας.

Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, με τη σειρά του, ο οποίος συμμετείχε στο περσινό ριάλιτι επιβίωσης, έκανε δύο αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου άφησε υπονοούμενα για χρήση ουσιών από τους παίκτες του Survivor. 

Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης του περσινού κύκλου έγραψε:

«Ας γίνουν έκτακτες αιματολογικές στους παίκτες… ήταν κάτι και για μένα (και για άλλους που είναι ήδη μέσα) έπρεπε να συμβεί ακριβώς πριν φύγουν για Άγιο Δομίνικο… Να δούμε και να δει και ο κόσμος αν κάποιοι/κάποιες έχουν μπει “φορτωμένοι”. Ακόμη και τώρα δεν είναι αργά. Κάθε χρόνο γίνονται εξετάσεις αλλά από αυτές μέχρι και το ταξίδι των παικτών μεσολαβεί τουλάχιστον μια εβδομάδα που προφανώς μπορούν και πιθανώς αλλάζουν πολλά. Είναι το παιχνίδι των ανατροπών, οπότε γιατί όχι; Στοίχημα ότι θα υπάρχει άτομο που θα φέρει αντίρρηση» ανέφερε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης.

Survivor__6_

Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης ήταν ένας από τους παίκτες του περσινού Survivor, ο οποίος βρισκόταν στην ομάδα των Μαχητών. Είναι επαγγελματίας παίκτης πόκερ και πτυχιούχος στις Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακές σπουδές στο Management.

Τα πρώτα του λόγια όταν μπήκε στον Survivor: «Παίζω πόκερ εδώ και χρόνια κυρίως επαγγελματικά, στοίχημα, στο χώρο του NBA. Κοιμάμαι κάθε μέρα τις πρώτες πρωινές ώρες επειδή δουλεύω με ώρες Αμερικής, είμαι λάτρης της στατιστικής, των αριθμών και μου αρέσει να διαβάζω και λίγο τη γλώσσα του σώματος και τα σχετικά τα οποία βοηθούνε στο πόκερ, αν και παίζω κυρίως Διαδικτυακά. Είναι παιδικό όνειρο το Survivor και είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ δεν πήγαινε άλλη αναμονή όποτε ήρθε η ώρα”. Λιανός: Το πόκερ απαιτεί έντονη συγκέντρωση, δυνατά νεύρα και να ψυχολογείς τον αντίπαλο. Εδώ πιστεύεις όλα αυτά τα προτερήματα θα σε βοηθήσουν; “Θεωρώ ότι σίγουρα θα με βοηθήσουν, θεωρώ ότι θα είναι από τα δυνατά μου χαρτιά εδώ πέρα και εκτός των άλλων θέλει πολύ συγκέντρωση, πολύ ψυχραιμία, κάτι το οποίο πιστεύω ότι θα τα έχω εδώ μέσα όσο και αν πεινάσουμε και θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος και είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα για την ομάδα μου σε όλους τους τομείς».


Ειδήσεις σήμερα


Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Θα ταφεί στο Τατόι ως ιδιώτης - Η απόφαση της κυβέρνησης

Ληστεία στο Παλαιό Φάληρο: «Προσπάθησα να λύσω πρώτα το παιδί μου», λέει η μητέρα

Πρίγκιπας Χάρι: Γεννήθηκα για την περίπτωση που ο Ουίλιαμ χρειαζόταν κάποιο... όργανο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης