Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love It» κι αναφέρθηκε στους συμπαίκτες του κι ειδικότερα, στην Ασημίνα Χατζηανδρέου.
«Με την Ασημίνα δεν είχαμε καμία σχέση, είναι ένα άτομο που πρέπει και οφείλει να πάει στην τριάδα. Παίζουμε σε ένα παιχνίδι, που είναι αγωνιστικό και έχει να κάνει και με τη δουλειά στην καλύβα και με τα πάντα κι άτομα σαν τον Άρη ή την Ασημίνα πρέπει να πάνε στον τελικό. Σαν άτομο όμως, δεν μου κάνει. Σε όλο το παιχνίδι δεν ανταλλάξαμε ούτε μία κουβέντα. Ακόμα και την ώρα της αποχώρησης, μου έδωσε το χέρι και της λέω "άσ'το". Ουσιαστικά, της είπα να κόψει το δούλεμα, γιατί ήθελα να το ζήσω μόνος μου», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cix4t8r56q8p)
Όπως δήλωσε στη συνέχεια, το πίστευε από την αρχή ότι θα φύγει.
«Το ένιωθα πως θα φύγω. Ο Τάκης παίζει στο μισό επεισόδιο και ο Μάρτικας με τη Μυριέλλα έχουν βγει ξανά υποψήφιοι κι έμειναν. Είχα επίγνωση της κατάστασης. Ο Τάκης μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα πάντα. Οπότε, λέω ή με τον έναν τρόπο ή με τον άλλο, ήρθε η ώρα μου», δήλωσε ο πρώην παίκτης του Survivor.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.