Βίντεο: Η Ορνέλα Μούτι στα 67 της με εσώρουχα και ψηλοτάκουνες μπότες

Βίντεο: Η Ορνέλα Μούτι στα 67 της με εσώρουχα και ψηλοτάκουνες μπότες

Η Ιταλίδα ντίβα αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της στα social media

muti_arthro
Το body shaming είναι ένα πραγματικό θέμα που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στα social media. Διάσημοι και μη χρησιμοποιούν το Instagram για να δείξουν το σώμα τους το οποίο πολλές φορές φιλτράρεται για να δείχνει τέλειο.

Άλλες φορές οι ατέλειες κάποιου σχολιάζονται αρνητικά. Η διαφήμιση, τα γυαλιστερά περιοδικά και το Χόλιγουντ έχουν συμβάλει στο κυνήγι του τέλειου. Πολλοί σταρ κάνουν αναρτήσεις τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να αποδεχόμαστε τους εαυτούς μας όπως πραγματικά είναι.

Ανάμεσα τους και η Ορνέλα Μούτι. Το είδωλο του ιταλικού κινηματογράφου, 67 ετών σήμερα, όταν ρωτήθηκε από την κόρη της για το θέμα του body shaming, απάντησε: «Τι με νοιάζει εμένα; Αυτή είμαι, όποιος με θέλει, του αρέσω!». Το βίντεο που ανέβασε η κόρη της ηθοποιού και τη δείχνει να κάνει το μακιγιάζ της φορώντας μόνο τα εσώρουχά της και ψηλοτάκουνες μπότες έχει συγκεντρώσει χιλιάδες likes και άπειρα κολακευτικά σχόλια από θαυμαστές.





Οι περισσότεροι την έχουν γεμίσει με κομπλιμέντα όχι μόνο για την ομορφιά της, αλλά και για την ειλικρίνεια με την οποία παρουσιάζει τον εαυτό της στο κοινό, χωρίς φίλτρα.

Κλείσιμο
Η Ορνέλα Μούτι είναι ιδιαίτερα ενεργή και στο δικό της Instagram όπου ανεβάζει φωτογραφίες τόσο από το σήμερα όσο και από το παρελθόν.


Ποια είναι η Ορνέλα Μούτι
Η γυναίκα-θρύλος του ιταλικού κινηματογράφου, Ορνέλα Μούτι είναι μητέρα και γιαγιά, πλέον, αλλά παραμένει το ίδιο ακαταμάχητη με την εποχή που έκανε το ντεμπούτο της στην μεγάλη οθόνη!

Η ηθοποιός, που γεννήθηκε στη Ρώμη και το πραγματικό της όνομα είναι Francesca Romana Rivelli, ξεκίνησε την καριέρα της στον κινηματογράφο το 1970 με την ταινία «La moglie più bella», «Η πιο όμορφη σύζυγος», όμως, ήδη, από την εφηβεία ασχολούνταν με το μόντελινγκ, ενώ έχει τιμηθεί με το βραβείο Χρυσής πλακέτας Νταβίντ ντι Ντονατέλο.

Η Μούτι παντρεύτηκε δύο φορές, την πρώτη με τον Alessio Orano, συνάδελφό της ηθοποιό στην ταινία «Η πιο όμορφη σύζυγος», 1975-1981, και τη δεύτερη φορά με τον Federico Facchinetti, 1988-1996.

Η ηθοποιός έχει τρία παιδιά, τη Naike Rivelli, η οποία είναι επίσης μοντέλο και ηθοποιός, από τον πρώτο της γάμο και τον Αντρέα και την Καρολίνα, από το γάμο της με τον Facchinetti.

Από το 1998, η Μούτι συζεί με το Stefano Piccolo, ένα πλαστικό χειρουργό.

Η Μούτι ψηφίστηκε ως «Η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο» το 1994 από μια παγκόσμια ψηφοφορία των αναγνωστών του περιοδικού «Class».

Το 2008, η Ornella Muti δημιούργησε τη δική της σειρά κοσμημάτων και άνοιξε καταστήματα στο Παρίσι, το Μιλάνο, τη Ρώμη, την Ρίγα, τη Μόσχα και το Αλμάτι.

Το στήθος της είναι ασφαλισμένο για 350.000 δολάρια.



Δείτε βίντεο: Η Ορνέλα Μούτι στα 67 της με εσώρουχα και ψηλοτάκουνες μπότες
Η Ορνέλα Μούτι στα 67 της με εσώρουχα και ψηλοτάκουνες μπότες



Ειδήσεις σήμερα:

Με το Κοράνι στο χέρι ο Άντριου Τέιτ στο δικαστήριο - Θα παραμείνει στη φυλακή

Βροχές κυρίως στο Αιγαίο και καταιγίδες στα Δωδεκάνησα σήμερα - Η εξέλιξη της κακοκαιρίας

Επίθεση με μαχαίρι στο Παρίσι, αρκετοί τραυματίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης