Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου εξιτήριο από το μαιευτήριο και οι κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων βρέθηκαν έξω από το ιδιωτικό μαιευτήριο που γέννησε τον γιο της.
Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της στις πρώτες της δηλώσεις ως μητέρα.
«Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις ευχές. Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ δεν ήξερα πως είναι. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Έχει αλλάξει όλη μας η ζωή» είπε αρχικά σε κοινές δηλώσεις με τον γυναικολόγο της.
Δείτε βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cplta6ftzfvd)
Ακόμη, αποκάλυψε πως: «Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους προχωρήσαμε σε καισαρική. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει. Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου».
Ακόμη ο γυναικολόγος της είπε στις κάμερες, ότι το μωρό μοιάζει στον σύζυγο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.