Πάμελα Άντερσον: Το sex tape, τα ειδύλλια και όλη η ζωή της έγιναν ντοκιμαντέρ

Πάμελα Άντερσον: Το sex tape, τα ειδύλλια και όλη η ζωή της έγιναν ντοκιμαντέρ

Η ξανθιά σεξοβόμβα και η πολυτάραχη ζωή της με ωμή ειλικρίνεια έρχεται στο Netflix 

pamela_mak
Ένα ακόμα «άλογο» στέλνει στην κούρσα των ντοκιμαντέρ το Netflix και αυτή τη φορά με αναβάτη την Πάμελα Αντερσον, η οποία ανοίγει το βιβλίο της λήθης και ξεδιπλώνει τις αναμνήσεις της, για να χαρίσει στους συνδρομητές της δημοφιλούς πλατφόρμας, μία «εκδρομή» στο παρελθόν της.
Η ξανθιά σεξοβόμβα, όπως δικαίως, έχει χαρακτηριστεί ανά τους χρόνους, έχει εμπνεύσει σεναριογράφους, συγγραφείς και σκηνοθέτες με την πολυτάραχη ζωή της, η οποία περιλαμβάνει πληθώρα ερωτικών ειδυλλίων αλλά κι ένα -κλεμμένο- sex tape. Η μεγάλη και η μικρή οθόνη έχει απασχολήσει πολλές φορές το ενδιαφέρον του κοινού με τη γυναίκα που παραμένει αλησμόνητη με το κόκκινο μαγιό της να τρέχει, ως άλλη Αφροδίτη, στις παραλίες της Καλιφόρνια, για τις ανάγκες του Baywatch.

Τίποτα από όλα όσα παρουσίασε η Άντερσον με τις τέλειες αναλογίες, δεν έχει περάσει στη λήθη και η λογική της «κλειδαρότρυπας», είναι που άνοιξε ξανά το -σκονισμένο- βιβλίο των απομνημονευμάτων της ηθοποιού.

Άλλωστε το Netflix σε μία νέα στρατηγική παρουσιάζει το ένα ντοκιμαντέρ πίσω από το άλλο. Όπως φαίνεται η διεθνούς φήμης streaming πλατφόρμα, έχει επενδύσει εκατομμύρια, στις ζωές διάσημων προσωπικοτήτων ή δολοφόνων, με την ελπίδα να κερδίσει άλλα τόσα από τους συνδρομητές, που περίεργοι παρακολουθούν με ταχύτητα φωτός τα επεισόδια. Φυσικά τα πρωτεία της λογικής αυτής κατέχουν οι «αντάρτες» του Μπάκιγχαμ που αμφότεροι, πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, εξέφρασαν τα δεινά τους, ενώπιον δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

Pamela Anderson's Son Brandon Convinced Her To Share Her Story In New Doc
Σε αντίθεση με την πρόσφατη τηλεοπτική σειρά του Hulu με τίτλο «Pam and Tommy», το ντοκιμαντέρ «Πάμελα, μια Ιστορία Αγάπης», όπως τιτλοφορείται, χαρακτηρίζεται ως μια ακριβής απεικόνιση της ζωής της Άντερσον, που υποστηρίζεται από αποκλειστικές συνεντεύξεις και πλάνα που δεν έχουν κυκλοφορήσει ξανά. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εικόνες που θα παρακολουθήσει το κοινό δεν σχετίζονται διόλου με τη μυθοπλασία και όλα διαδραματίζονται με φόντο την ηθοποιό και τους δύο γιους της. 

Pamela_Andreson_123

Το νέο ντοκιμαντέρ και η αποκατάσταση της αλήθειας

Κλείσιμο
Οι νέες εικόνες έρχονται για να βουτήξουν στα άδυτα της πολυτάραχης ζωής της Πάμελα Άντερσον και να δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα που καλύπτουν τα μέτωπα των περίεργων. Σύμφωνα με το Vanity Fair, η διάσημη ηθοποιός είχε αρχίσει να συλλέγει υλικό για το νέο ντοκιμαντέρ πριν από χρόνια. Κατά τη διάρκεια της συλλογής του υλικού όμως, έμαθε για τη σειρά του Hulu, «Pam and Tommy», η οποία μάλιστα κυκλοφόρησε χωρίς της συγκατάθεσή της. Όπως η ίδια υποστηρίζει, το νέο φιλμ έρχεται για να αποκαταστήσει την αλήθεια, αφού το ντοκιμαντέρ του Hulu είναι γεμάτο ανακρίβειες.

Όπως έχει ήδη ανακοινώσει η streaming υπηρεσία θα παρουσιαστούν αποσπάσματα από τα ημερολόγια της, και κάθε πτυχή της ρομαντικής -και μη- ιστορίας της, ενώ παράλληλα θα προβληθεί η σχέση με τα παιδιά της και θα αναλυθούν οι επιτυχίες της καριέρας της.

Η ταινία πήρε το πράσινο φως τον περασμένο Μάρτιο, με την ίδια τη γυναίκα που έκανε εκατοντάδες χιλιάδες άνδρες να καρδιοχτυπούν στο άκουσμα του ονόματός της, να μοιράζεται τα νέα στο Instagram με μια χειρόγραφη επιστολή που σημείωνε: «Η ζωή μου [είναι] χίλιες ατέλειες, ένα εκατομμύριο παρανοήσεις(...)Όχι θύμα, αλλά ζωντανή για να πω την πραγματική ιστορία».


Ουσιαστικά το ντοκιμαντέρ εξιστορεί το περίπλοκο ταξίδι της Άντερσον από μια μικρή πόλη του Καναδά μέχρι τη στιγμή που έγινε το θρυλικό pinup του Playboy, αλλά και η σταρ του Μπρόντγουεϊ.

Η Πάμελα Άντερσον μάλιστα, όπως επιβεβαίωσε, αφηγείται τα... ερωτικά της, με τη βοήθεια του γιου της, Μπράντον, ο οποίος είναι και ο παραγωγός του φιλμ.
Pamela_Alove_Story

Οι γιοι της, την ενθάρρυναν να κάνει το ντοκιμαντέρ
Ο σκηνοθέτης των απομνημονευμάτων, Ράιαν Γουάιτ ήταν που αποκάλυψε ότι οι γιοι της Πάμελα Άντερσον, ο 26χρονος Μπράντον και ο 25χρονος Ντίλαν, ήταν που την έπεισαν να κάνει το ντοκιμαντέρ.

«Λατρεύουν τη μητέρα τους και πραγματικά μισούν να βλέπουν την ιστορία της να λέγεται από άλλους ανθρώπους με τρόπο που δεν αισθάνονται ότι είναι αυθεντικός. Η Πάμελα, από τη φύση της, είναι ένας απίστευτα ανοιχτός και ειλικρινής άνθρωπος. Αυτός είναι ίσως ο λόγος που "κάηκε" πολύ στη ζωή της» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γουάιτ.

Τον Μπράντον και τον Ντίλαν, η Άντερσον τους απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Τόμι Λι, και καθώς τα παιδιά είχαν μια ταραχώδη σχέση με τον πατέρα τους, παρέμειναν κοντά στη μητέρα τους: «Ο Μπράντον μπορεί να μου μιλήσει για οτιδήποτε με την ειλικρίνεια του καρδιά του. Ο γιος μου ήθελε να πω την ιστορία μου, αυθεντικά και χωρίς διαστρέβλωση» σημείωσε η Άντερσον σε συνέντευξή της.

Όπως εξήγησε ο Γουάιτ, στην ταινία - ντοκιμαντέρ η ηθοποιός αναμένεται να παρουσιαστεί ως αφοπλιστικά ειλικρινής, ενώ η ωμή ειλικρίνειά της το κάνει «μια πραγματικά συναισθηματική ταινία».


Το «Πάμελα μία Ιστορία Αγάπης» περιλαμβάνει αποκλειστικές συνεντεύξεις με τους πρώην της
Για να μπορέσει να αποτυπώσει ο Ράιαν Γουάιτ ολόκληρη την ιστορία, παρουσίασε και τις δυο πλευρές του νομίσματος, επαναφέροντας στην επικαιρότητα τους πρώην συντρόφους της ηθοποιού: «Όλοι οι πρώην της είναι μέρος της ιστορίας της, επομένως είναι στην ταινία μας, συμπεριλαμβανομένης της πιο πρόσφατης σχέσης της με τον Νταν Χέιχερστ. Και όσες φορές κι αν δεν της έχει βγει, εξακολουθεί να είναι μια απελπιστική ρομαντική και να αναζητά την αληθινή αγάπη με κάθε τρόπο».
Pamela_Alove_Story2
Οι εικόνες που θα παρακολουθήσει το κοινό δεν σχετίζονται διόλου με τη μυθοπλασία και όλα διαδραματίζονται με φόντο την Άντερσον και τους δύο γιους της
Η Άντερσον και η «κλεμμένη ροζ ταινία»
Το 1996 η Πάμελα Άντερσον και ο Τόμι Λι βρέθηκαν στο επίκεντρο της δημοσιότητας, όταν το βίντεο που τους απαθανάτιζε σε ερωτικές περιπτύξεις παρουσιάστηκε μπροστά στα μάτια δισεκατομμυρίων θεατών, αφού πουλήθηκε στο διαδίκτυο. Η ταινία απέφερε εκατομμύρια πωλήσεις και διέλυσε εντελώς τη ζωή του ζευγαριού. Η μουσική σταδιοδρομία του Λι συνεχίστηκε χωρίς μεγάλες απώλειες, όμως η Άντερσον αγωνίστηκε για να την πάρουν ξανά... στα σοβάρα.

«Κανείς δεν ήξερε την αλήθεια, ακόμα και εγώ δεν ξέρω 100% τι συνέβη» είπε η Άντερσον, ενώ συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι να μοιραστώ τα ανθρώπινα συναισθήματά μου και πόσο με πόνεσε και πώς με σταμάτησε από το να προχωρήσω στην καριέρα μου και στις σχέσεις μου».

Η τηλεοπτική σειρά με τίτλο «Pam and Tommy» περιέγραφε ακριβώς αυτή την τρελή ιστορία της διαρροής του ροζ βίντεο, γεγονός που αναμένεται να αναλυθεί περαιτέρω στην ταινία του Netflix και να ρίξει φως στα αθέατα κομάτια της υπόθεσης. Την Άντερσον υποδυόταν η ηθοποιός Λίλι Τζέιμς, ενώ τον Λι ο Σεμπάστιαν Σταν. 
Pamela_Alove_Story_4
Το «Πάμελα, μια Ιστορία Αγάπης» θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Ιανουαρίου
Το ειδύλλιο Πάμελα-Λι
Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά σε ένα πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1994. Ο Λι, ντράμερ των Motley Crue, είχε παντρευτεί δύο φορές στο παρελθόν, το μοντέλο Elaine Starchuk, με την οποία χώρισε μετά από μία εβδομάδα, και την ηθοποιό Χέδερ Λόκλιαρ με την οποία παρέμεινε παντρεμένος επί επτά χρόνια. Υπήρξε επίσης αρραβωνιασμένος και με το μοντέλο Μπομι Τζιν Μπράουν.

Η Πάμελα Άντερσον και ο Τόμι Λι υπήρξαν ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια τη δεκαετία του 1990. Το Φεβρουάριο του 1995, η Πάμελα Άντερσον και ο Τόμι Λι παντρεύτηκαν, μετά από 4 ημέρες γνωριμίας. Ο γαμπρός φορούσε σορτς, η νύφη μπικίνι και έκαναν τατουάζ ο ένας το όνομα του άλλου στο σημείο της βέρας τους. Μάλιστα η μητέρα της Πάμελα Άντερσον έμαθε για το μυστήριο, μέσω του περιοδικού People.

Η τρελή ιστορία του ροζ βίντεο της Άντερσον 
Στο ταξίδι του μέλιτος αποφάσισαν να καταγράψουν σε βίντεο τις διακοπές τους, συμπεριλαμβανομένου του σεξ εν πλω σε ένα πολυτελές σκάφος. Αργότερα, το ζευγάρι μετακόμισε μαζί και προσέλαβαν μια ομάδα ανθρώπων για να ανακαινίσουν την έπαυλή τους στο Μαλιμπού. Ηλεκτρολόγος ήταν ο Ράντ Γκοτιέ, ο άνθρωπος που διέρρευσε το sex tape.

Tommy_lee
Η Πάμελα Άντερσον και ο Τόμι Λι υπήρξαν ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια τη δεκαετία του 1990
Ο Τόμι Λι δεν έμεινε ευχαριστημένος με τη δουλειά του και τον απέλυσε χωρίς καν να τον πληρώσει. Ο Γκοτιέ επέστρεψε στο σπίτι μετά από λίγες μέρες, για να ζητήσει τα λεφτά, όμως τότε ο Λι φέρεται να έστρεψε ένα κυνηγετικό όπλο και τον διέταξε να φύγει.

Έτσι, ο Γκοτιέ επινόησε ένα σχέδιο για να πάρει «εκδίκηση». Αποφάσισε να κλέψει το χρηματοκιβώτιο του, βάρους 220 κιλών, στο οποίο πίστευε ότι κρατούσε τα όπλα και τα κοσμήματα του. Πέρασε ολόκληρο το καλοκαίρι του 1995, προετοιμάζοντας τη ληστεία και πέντε μέρες πριν το Χάλογουιν, αποφάσισε να πραγματοποιήσει το σχέδιό του. Παραβίασε την έπαυλη και πήγε στο γκαράζ, όπου βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο. Στο χρηματοκιβώτιο βρήκε οικογενειακές φωτογραφίες, κοσμήματα και το λευκό μπικίνι που φορούσε η Άντερσον στον γάμο της με τον Λι. Ανακάλυψε όμως και την ταινία σεξουαλικού περιεχομένου.

Το ζευγάρι κατάλαβε πως το χρηματοκιβώτιο έλειπε, δύο μήνες μετά. Αμέσως, υπέβαλε μήνυση και προσέλαβε ένα ιδιωτικό ντετέκτιβ, ο οποίος κατάφερε να συνδέσει τον Γκοτιέ με την κασέτα. Το 1995 όμως, το Ίντερνετ είχε αρχίσει να κάνει την εμφάνιση του, με την κασέτα να κάνει τον γύρο του κόσμου, χωρίς πια να μπορεί να ελεγχθεί.

Η Πάμελα Άντερσον πλήρωσε το τίμημα, καθώς ακόμη και παρουσιαστές έκαναν σεξιστικά σχόλια, αφήνοντας να εννοηθεί πως και η ίδια συμμετείχε στη διαρροή. Αντίθετα, ο Τόμι Λι αντιμετωπιζόταν με θαυμασμό, εξαιτίας των «μεγάλων προσόντων» του.

Το Φεβρουάριο του 2022 κυκλοφόρησε η νέα σειρά οχτώ επεισοδίων, «Pam and Tommy», με θέμα το περιβόητο sex tape του ζευγαριού και ήταν βασισμένο στη συνέντευξη που παραχώρησε ο διαρρήκτης, Ράντ Γκοτιέ, στο περιοδικό Rolling Stone το 2014.

Παρά το γεγονός ότι ήταν ο υπεύθυνος για την κλοπή της κασέτας, ο Γκοτιέ δεν αντιμετώπισε ποτέ ποινή φυλάκισης. Σήμερα, κατοικεί έξω από την Καλιφόρνια, όπου εργάζεται ως ηλεκτρολόγος και καλλιεργεί μαριχουάνα στο γκαράζ του.
Pamela
Η Πάμελα Άντερσον πλήρωσε το τίμημα καθώς της έκαναν σεξιστικά σχόλια, αντίθετα, ο Λι αντιμετωπίζονταν με θαυμασμό, εξαιτίας των «μεγάλων προσόντων» του
Το sex tape σημείωσε τελικά, πωλήσεις 77 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα σε διάστημα 12 μηνών και αυτές ήταν μόνο οι νόμιμες πωλήσεις.

Η Άντερσον δεν σκοπεύει να δει την ταινία
Η ηθοποιός όπως τόνισε προς έκπληξη πολλών, στο Vanity Fair δεν έχει δει την ταινία και ούτε σκοπεύει να τη δει: «Το ντοκιμαντέρ δεν το έχω δει και δεν έχω σκοπό να το δω. Έδωσα πλήρη πρόσβαση στα αρχεία και τα ημερολόγια μου και ελπίζω ότι μέσω της πλήρους διαφάνειας, θα έχει νόημα».
Pamela_Alove_Story3
Μια ματιά στην καριέρα και στην προσωπική ζωή της Άντερσον θα ρίξει το νέο φιλμ που θα κυκλοφορήσει στο Netflix

Το «Πάμελα, μια Ιστορία Αγάπης» θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Ιανουαρίου και η παραγωγή είναι της Τζέσικα Χαργκρέιβ, της Τζούλια Νότινχαμ και του μεγαλύτερου γιου της Πάμελα Άντερσον, Μπράντον Τόμας Λι.

Το ντοκιμαντέρ σκηνοθετεί ο Ράιαν Γουάιτ, ο οποίος έχει επίσης σκηνοθετήσει τα «The Keepers» και «Ask Dr Ruth».

Φωτογραφία: Elder Ordonez / SplashNews.com

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης