Η Δάφνη Μπόκοτα μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει στην τηλεόραση, αλλά και στην απομάκρυνσή της από την Eurovision.
«Μου λείπει τρελά η τηλεόραση. Ιδανικά θα ήθελα να είμαι ή κριτική επιτροπή σε κάποιο show γιατί είναι κάτι που το ξέρω πάρα πολύ καλά ή θα έκανα ένα "σφιχτό" talk show πολύ διαφορετικό από αυτό που ξέρουμε, πιο εσωτερικό» ανέφερε αρχικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpk4g425685t)
Μιλώντας για την περίοδο που την απομάκρυνε η ΕΡΤ από τη Eurovision, η Δάφνη Μπόκοτα είπε: «Έχω ακούσει πάρα πολλές άδικες κριτικές για την Eurovision, όπως ότι δεν δούλευα. Η απομάκρυνσή μου έγινε με σκοπιμότητα. Το project της Παπαρίζου ήταν δικό μου, εγώ είχα δουλέψει, εγώ πήγα την πρόταση, εγώ τα έκανα όλα και άλλος το ευχαριστήθηκε».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.