Η Πολίνα Πορίζκοβα υποδέχτηκε το 2023 οπλισμένη με σοφία και τόπλες

Η Πολίνα Πορίζκοβα υποδέχτηκε το 2023 οπλισμένη με σοφία και τόπλες

«Δεν χρειάζομαι πανοπλία, όταν είμαι ήδη οπλισμένη με τις εμπειρίες και τη σοφία μου», είπε το διάσημο μοντέλο

Porizkova_Exof
Η Πολίνα Πορίζκοβα υποδέχτηκε το νέο έτος «οπλισμένη» με τη «σοφία» της και... χωρίς τα ρούχα της. Το 57χρονο μοντέλο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία της που φοράει μόνο τα μαύρα της εσώρουχα.

«Το νέο έτος χασμουριέται διάπλατα. Το υποδέχομαι γυμνή», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε την τόπλες φωτογραφία. Η Πορίζκοβα, κάλυψε το γυμνό της στήθος με τα χέρια της.

«Επειδή δεν έχω τίποτα να κρύψω. Επιτέλους νιώθω άνετα στο δέρμα μου. Δεν χρειάζομαι πανοπλία, όταν είμαι ήδη οπλισμένη με τις εμπειρίες και τη σοφία μου».

Το σούπερ μόντελ συνέχισε λέγοντας ότι όλα τα καλύτερα προσόντα της είναι «στριμωγμένα σε αυτό το σώμα και δεν φαίνονται εξωτερικά, Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Είναι αυτό που με κάνει να στέκομαι όρθια και περήφανη - ακόμη και όταν γδύνομαι».


Η Πορίζκοβα πάντα υπερασπίζεται τις ρυτίδες της και διαψεύδει τις εικασίες περί πλαστικής χειρουργικής.

«Όσο περισσότερο δημοσίευα την πραγματικότητα και τον πραγματικό μου εαυτό, τόσο περισσότερο ανταποκρίνονταν οι άνθρωποι σε αυτό», είχε πει σε συνέντευξή της στο Page Six Style για την αφιλτράριστη προσέγγισή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Νομίζω ότι έχουμε κάνει τεράστια βήματα στην αποδοχή όλων των διαφορετικών ειδών ομορφιάς- νομίζω ότι το μέγεθος και το χρώμα και όλα αυτά τα πράγματα που ήταν τόσο ομοιόμορφα τώρα έχουν διευρυνθεί σε έναν αρκετά θεαματικό βαθμό. Αλλά η ηλικία, ο ηλικιακός ρατσισμός, αυτός είναι κάτι σαν το τελευταίο σύνορο».



Όσο για το πώς δείχνει τόσο καλά στα τέλη της δεκαετίας των 50 ίδια λέει ότι αντί της αισθητικής χειρουργικής και του μπότοξ, προτιμά τις θεραπείες με λέιζερ.

«Όλα όσα κάνω είναι μη επεμβατικά και είναι απίστευτα διακριτικά. Οι θεραπείες που προτιμώ είναι αυτές που δεν φαίνεσαι σαν να σε έχει κατασπαράξει αρκούδα», είχε το 2019.

Ειδήσεις σήμερα:

Βασίλης Τόπαλος: 25χρονος Γεωργιανός με εμπειρία 200 αγώνων ο αντίπαλος του στο σπάρινγκ


Φρίκη στη Βέροια: Τη διαδρομή που ακολούθησε η 29χρονη αναζητούν οι Αρχές


Κορωνοϊός: Μέρες του 2019 ζει η Κίνα - Άγνωστος ο αριθμός νεκρών και νοσούντων από Covid-19
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης