Πάνος Νάτσης: Η σύντροφός του δημοσίευσε βίντεο από τα τελευταία του γενέθλια

Πάνος Νάτσης: Η σύντροφός του δημοσίευσε βίντεο από τα τελευταία του γενέθλια

«Δεν ξέρω αν υπάρχουν καν λέξεις να περιγράψουν το πόσο μου λείπεις» σημείωσε η Διονυσία Γεωργιάδου

Natsis
Η σύντροφος του Πάνου Νάτση, Διονυσία Γεωργιάδου, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναπολώντας τα τελευταία γενέθλια του ηθοποιού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών σε τροχαίο δυστύχημα όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό που μετέφερε μπάζα, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο αδικοχαμένος ηθοποιός, χθες 3 Ιανουαρίου θα γινόταν 32 χρονών και η σύντροφός του ανάρτησε ένα βίντεο με την έκπληξη που του είχε κάνει πέρυσι στα γενέθλιά του.

Εκείνος έμπαινε στο σπίτι και εκείνη κρατούσε μια τούρτα για να του κάνει έκπληξη: «Δεν ξέρω αν υπάρχουν καν λέξεις να περιγράψουν το πόσο μου λείπεις. Πέρσι σου σβήσαμε δύο τούρτες και μία για τον δρόμο. Σ’αγαπώ πολύ» έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε το story της.

Δείτε το βίντεο 
Η σύντροφος του Πάνου Νάτση δημοσίευσε βίντεο από τα τελευταία του γενέθλια

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Διονυσία Γεωργιάδου  αποκάλυψε ότι με τον σύντροφό της έκαναν προσπάθεια να κάνουν παιδί. 

Κλείσιμο
«Ήμασταν 3 χρόνια με τον Πάνο Νάτση. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν μου είχε κάνει πρόταση γάμου. Με τον Πάνο Νάτση είχαμε κάνει εξωσωματική, είχαμε κάνει εμβρυομεταφορά. Θα κάναμε τώρα δεύτερη εξωσωματική. Υπάρχει ένα έτοιμο γονιμοποιημένο βλαστοκύτταρο» ανέφερε αρχικά η σύντροφος του αδικοχαμένου ηθοποιού.

Όσον αφορά στο αν επιθυμεί να φέρει στον κόσμο το παιδί του Πάνου Νάτση: «Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα φέρω στον κόσμο το παιδί του Πάνου Νάτση. Δεν ξέρω αν έχω το διακίωμα, γιατί υπογράφεις ένα χαρτί σε περίπτωση θανάτου, στο οποίο δεν θυμάμαι τι υπογράψαμε και μάλιστα όταν το είδαμε κοροϊδεύαμε. Δεν ξέρω κατά ποσό να φέρω ένα παιδί στον κόσμο, το οποίο εξαρχής δεν θα έχει πατέρα και θα φέρει αμέσως ένα πένθος. Μετά τον θάνατό του, δεν έχω προσδιορίσει τι συμβαίνει ακόμα, οφείλω στον εαυτό μου να συνεχίσω να ζω, δεν έχω επιλογή».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmqt6jzbor69)

Το χρονικό της υπόθεσης θανάτου του Πάνου Νάτση

Λίγο μετά τις 6 το πρωί, ο αδικοχαμένος ηθοποιός επέστρεφε με τη μηχανή του από ένα φιλικό σπίτι όταν συγκρούστηκε με φορτηγό που μετέφερε μπάζα, στη συμβολή των οδών Κεραμεικού και Δεληγιώργη στον Κεραμεικό.

Πιθανότατα, το βαρύ όχημα κινούνταν στην οδό Δεληγιώργη και επί της Κεραμεικού η μοτοσικλέτα του ηθοποιού.
Στην πορεία της μηχανής υπήρχε Stop, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα μετά τη σύγκρουση να πέσει στην αριστερή πλευρά, ο οδηγός να εκσφενδονιστεί και να βρει τραγικό θάνατο. 

Ειδήσεις σήμερα:

Άγρια κόντρα του Γεωργιάδη με τον Ηλιόπουλο στον «αέρα»: «Είσαι κλόουν» - «Είστε άθλια υποκείμενα»

Συνελήφθη για επεισόδιο βίας με την έγκυο σύντροφό του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Όλοι αγαπήσαμε αλλά..
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης