Μαρία Παπαφωτίου για Πάνο Νάτση: «Δεν μπορώ να δω ούτε τρέιλερ από τις "Σέρρες", δεν έχω διαχειριστεί τον θάνατό του»
«Δεν πιστεύω ότι δεν θα τον ξαναδώ» τόνισε για τον ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα - Δείτε το σχετικό βίντεο
Στον αδικοχαμένο συνάδελφό της, Πάνο Νάτση, που πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του τον περασμένο Ιανουάριο αναφέρθηκε η Μαρία Παπαφωτίου, η οποία όπως δήλωσε «δεν έχει καταφέρει να διαχειριστεί τον θάνατό του».
Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου μίλησε τόσο για τον Πάνο Νάτση, όσο και για τη σειρά «Σέρρες», όπου πρωταγωνιστούσε.
«Ήμασταν πολύ φίλοι, συναντηθήκαμε σε κάτι γυρίσματα που είχα πάει για guest. Είναι σαν μη γενόμενο αυτό στο μυαλό μου, δεν το έχω τοποθετήσει, δεν το έχω διαχειριστεί καθόλου» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να δω ούτε τρέιλερ από τις "Σέρρες". Δεν πιστεύω ότι δεν θα τον ξαναδώ, ότι δεν θα ξαναπούμε τα αστεία μας. Τι λέτε; Δεν γίνεται».
Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή της
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-coctlw4v752h)
Στη συνέχεια, η Μαρία Παπαφωτίου σχολίασε και τη συμμετοχή της στο «Κόκκινο Ποτάμι», λέγοντας: «Δεν το πιστεύω πόσο τυχερή είμαι στο "Κόκκινο Ποτάμι". Έχουμε δεθεί, έχουμε μία οικογενειακή ατμόσφαιρα. Δουλεύουμε με τέτοιο μόχθο, δίνουμε τη ζωή μας και την ψυχή μας, που νομοτελειακά έρχεται και μία ευκαιρία η οποία «κουμπώνει» στην πολύ σκληρή δουλειά που κάνεις. Δεν πιστεύω στην τύχη εγώ».
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.