Βασίλης Καΐλας για Νίκο Ξανθόπουλο: «Ο δεύτερος πατέρας μου είναι πολύ δυνατός»
«Και θα τα καταφέρει γρήγορα να γυρίσει στην οικογένειά του» πρόσθεσε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γνωστός ηθοποιός
Ο Βασίλης Καΐλας μίλησε πρόσφατα για την περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει ο Νίκος Ξανθόπουλος, ή αλλιώς ο «δεύτερος πατέρας» του όπως τον αποκαλεί.
Σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα Espresso, ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για δύσκολες καταστάσεις. Οταν είδα μια ανάρτηση για τον Νίκο Ξανθόπουλο και αυτό που βιώνει με την υγεία του, έγραψα από κάτω: “Ο δεύτερος πατέρας μου είναι πολύ δυνατός και θα τα καταφέρει γρήγορα να γυρίσει στην οικογένειά του”».
Τα νέα για τη νοσηλεία του Νίκου Ξανθόπουλου κυκλοφόρησαν λίγο πριν τα Χριστούγεννα, καθώς έγινε γνωστό ότι ο 88χρονος ηθοποιός βρίσκεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Αιγάλεω.
Ο ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια, καρδιολογικά προβλήματα.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.