Βικτώρια Καρύδα: Η απάντηση σε follower που την αποκάλεσε «τεθλιμμένη χήρα»

Βικτώρια Καρύδα: Η απάντηση σε follower που την αποκάλεσε «τεθλιμμένη χήρα»

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram 

karyda
Η Βικτωρία Καρύδα συνεχίζει να θρηνεί την απώλεια του συζύγου της και επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από κάποια χρόνια στη Βούλα.

Ο 46χρονος επιχειρηματίας είχε δολοφονηθεί έξω από το σπίτι του στη Βούλα. Οι δράστες τον πυροβόλησαν με εννιάρι πιστόλι και ενώ προσπαθούσε να διαφύγει του έδωσαν τη χαριστική βολή. Οι δυο κατηγορούμενοι της υπόθεσης, που είναι αδέλφια με καταγωγή από τη Βουλγαρία, είχαν καταδικασθεί σε πρώτο βαθμό σε ισόβια κάθειρξη (ο πρώτος) και σε κάθειρξη 10 ετών (ο δεύτερος). Ωστόσο, και οι δυο, όπως είχαν κάνει και στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο, αρνήθηκαν πριν από λίγους μήνες, ενώπιον του Εφετείου την εμπλοκή τους στην υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι είναι αθώοι.

Η Βικτώρια Καρύδα έχει μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει, ενώ έχει γνωστοποιήσει πως προσπαθεί να βρει ξανά τα πατήματά της και να συνεχίσει τη ζωή της, με απόλυτη προτεραιότητα τα παιδιά της. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε με μία δημοσίευσή της δεν είναι λίγα τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στο Instagram.

«Αχ πόσο τεθλιμμένη είσαι ως χήρα. Μας έπεισες» της είχε στείλει κάποιος διαδικτυακός της φίλος στο παρελθόν, ενώ χθες της έγραψε: «Αχ καημένη χηρευάμενη».

Η Βικτώρια Καρύδα με τη σειρά της έδωσε μια απάντηση στους ακόλουθούς της, την οποία και δημοσίευσε με story της: «Για κάθε δράση υπάρχει μια επίδραση. Αυτό είναι νόμος στο σύμπαν μας. Ισχύει για τα πάντα και για τους πάντες. Οτιδήποτε κάνεις τώρα θα εμφανίσει κάτι στο μέλλον. Κάποιες φορές άμεσα, άλλες φορές λίγο αργότερα. Με αυτό έχει να κάνει ο νόμος του Κάρμα».

Δείτε τη δημοσίευση 

karyda__1_



Ειδήσεις σήμερα:

Χιονοθύελλα στις ΗΠΑ: Λεηλασίες σε κλειστά καταστήματα, χιλιάδες ακυρωμένες πτήσεις

Ο Μητσοτάκης στην Κρήτη και η εκλογολογία στην Αθήνα καλά κρατεί


Καιρός: Ηλιοφάνεια και μικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα - Πού αναμένονται βροχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης