Η γνωστή Instagrammer και επιχειρηματίας υποδέχτηκε πριν λίγες εβδομάδες στον κόσμο την κόρη της με τονΊαν Στρατή και όπως έχει αναφέρει αρκετές φορές, από τότε έχει δει τη ζωή της να αλλάζει.
Ακόμα και τα φετινά της γενέθλια ήταν διαφορετικά, αφού αυτή τη φορά, έπρεπε να τα γιορτάσει σε... απόλυτη ησυχία, καθώς στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν το μωρό.
Φέτος, η Μαίρη Συνατσάκη έκλεισε τα 38 της χρόνια και αρκέστηκε στο να καλέσει λίγους και καλούς της φίλους στο σπίτι της για να γιορτάσουν την ημέρα των γενεθλίων της.
Ακόμα και όταν έσβησε την τούρτα, φρόντισε οι καλεσμένοι της να μην κάνουν την παραμικρή φασαρία, προκειμένου να μην ξυπνήσουν το μωρό.
Η καλή της φίλη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία και έδωσε το παρών ανάρτησε μία σειρά με Instagram stories από την ημέρα εκείνη και πάνω τους έγραψε: «Όταν έχουμε γενέθλια, αλλά κοιμάται το μωρό» και «Τα πιο ωραία γενέθλια της ζωής σου, με το μωράκι σας να κοιμάται στο διπλανό δωμάτιο. Είμαι τόσο ευτυχισμένη που είσαι τόσο ευτυχισμένη. Σ'αγαπώ».
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.