Μαίρη Συνατσάκη: Το βίντεο που ανάρτησε για τα πρώτα της γενέθλια ως μητέρα
Μοιράστηκε πλάνα από το νεογέννητο μωρό και τον Ίαν Στρατή - «Στα φετινά μου γενέθλια έχω το πιο πολύτιμο δώρο όλης της ζωής μου, δεν ζητάω τίποτα πια» έγραψε στη λεζάντα
Η Μαίρη Συνατσάκη γιορτάζει τα γενέθλιά της για πρώτη φορά ως μητέρα, αφού πριν από λίγο καιρό έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.
Η παρουσιάστρια και YouTuber απέκτησε μία κόρη με τον Ίαν Στρατή, στις αρχές του Δεκέμβρη. Ανήμερα των γενεθλίων της, η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες και βίντεο από τη χρονιά που πέρασε και κυρίως από την περίοδο της εγκυμοσύνης της.
Σε μερικά πλάνα, εμφανίζονται οι φίλοι της, όπως η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Fipster, τη στιγμή που τους ανακοινώνει πιθανότατα, ότι είναι έγκυος. Το ίδιο έκανε και με την οικογένειά της.
Προς το τέλος του βίντεο, η Μαίρη Συνατσάκη πρόσθεσε και ένα βίντεο με τον Ίαν Στρατή να κρατά την κόρη τους.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε, μεταξύ άλλων: «Από τα 37 στα 38… μια νέα ψυχή δρόμος • Για να σε γνωρίσω • στα φετινά μου γενέθλια έχω το πιο πολύτιμο δώρο όλης της ζωής μου • δεν ζητάω τίποτα πια».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.