Η Μαίρη Συνατσάκηπήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο. Η γνωστή Instagrammer έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό και αποκάλυψε πως εκείνη και ο Ίαν Στρατής βρίσκονται πλέον, στο σπίτι με την κόρη τους .
Δημοσίευσε μια φωτογραφία με την ίδια και το μωρό, στο παιδικό του δωμάτιο και στη λεζάντα, εξέφρασε την χαρά της για τη νέα προσθήκη στην οικογένειά τους. Εξήγησε μάλιστα πως πλέον, βλέπει τα πάντα διαφορετικά, εφόσον υποδέχτηκε στον κόσμο την κόρη της.
Ευχαρίστησε επίσης, τους γιατρούς που τη φρόντιζαν, ενώ δεν παρέλειψε να πει μερικά τρυφερά λόγια στον αγαπημένο της. «Εσύ που μου παίρνεις τα σκοτάδια και τα φέρνεις πίσω φωτεινά», έγραψε για τον Ίαν Στρατή.
Ανέφερε επίσης: «Βγήκαμε από το μαιευτήριο στην Κηφισίας. Μόνο που δεν ήταν πια η Κηφισίας αυτή. Τα χρώματα αυτού του κόσμου έξω από το δωμάτιο που μείναμε τις τρεις τελευταίες ημέρες, εγώ δεν τα θυμάμαι έτσι. Ούτε ο αέρας αυτός μοιάζει με απλό οξυγόνο. Κι αυτήν την διαδρομή κανονικά θα έπρεπε να την αναγνωρίζω. Την εχώ κάνει εκατοντάδες φορές. Αλλά τώρα… Τώρα; Τώρα, ούτε ξέρω, ούτε θυμάμαι, ούτε που με νοιάζει που θα στρίψω. Δεν ξέρω τίποτα από εδώ και πέρα. Θα είναι νέα ζωή. Η τυχερή σαλοπέτα έφτασε στον προορισμό της 🤍».
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.