Η Αλίσα Μιλάνο γιορτάζει τα 50ά γενέθλιά της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές από τις σκέψεις της.
Η ηθοποιός ανάρτησε μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Instagram, μία φωτογραφία της διαφορετική από τις άλλες. Κοιτάζοντας τον φωτογραφικό φακό, η Μιλάνο ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και ειδικά φίλτρα από εφαρμογές στα social media.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε:
«Αυτά είναι τα 50. Χωρίς φίλτρο. Χωρίς μακιγιάζ. Θα περάσω αυτή τη μέρα, όπως κάθε μέρα. Θα κινηθώ λίγο, θα αγαπήσω πολύ, θα υπηρετήσω και θα μετρήσω τις ευλογίες μου. Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ. Ακριβώς εδώ. Τώρα αμέσως. Αυτή την ώρα. Στην εποχή μου. Στην εποχή σας.
Υπάρχουν πολλά ακόμα να περιμένουμε! Και ξέρετε τι; Είναι εντάξει ακόμη και να κοιτάξω πίσω, πού ήμουν, από πού ήρθα, πόσο μακριά έχω φτάσει, ποιος ήρθε στη ζωή μου και ποιος έμεινε. Ευχαριστώ για όλη την υποστήριξή σας και τις ευχές γενεθλίων. Ας συνεχίσουμε».
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.