Αλίσα Μιλάνο: Η εξομολόγηση για τις εκτρώσεις που έκανε στα 20 της χρόνια

Αλίσα Μιλάνο: Η εξομολόγηση για τις εκτρώσεις που έκανε στα 20 της χρόνια

«Πίστευα ότι αυτή θα είναι η καρμική τιμωρία μου, να μην κάνω ποτέ παιδιά, μετά από τις εκτρώσεις κι όταν έκανα, φοβόμουν ότι κάποιος θα μου τα πάρει πίσω» θυμάται η ηθοποιός, που σήμερα έχει δύο παιδιά

aliciamilano00
Αν και πλέον, έχει φτιάξει μία ευτυχισμένη οικογένεια και έχει αποκτήσει όχι ένα, αλλά δύο παιδιά, για πολλά χρόνια η Αλίσα Μιλάνο θεωρούσε ότι οι αποβολές που της είχαν τύχει σε προηγούμενες εγκυμοσύνες της ήταν η «τιμωρία» της.

Όπως εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην σειρά podcast «Me Becoming Mom», η ηθοποιός για πολλά χρόνια πίστευε ότι οι εκτρώσεις που έκανε στην ηλικία των 20, θα την «κυνηγούν» για πάντα.



«Πίστευα ότι αυτή θα είναι η καρμική τιμωρία μου. Να μην κάνω ποτέ παιδιά, μετά από τις εκτρώσεις», εξήγησε η Αλίσα Μιλάνο.

Της πήρε πολύ καιρό να συνειδητοποιήσει πως ουσιαστικά μόνη της δημιουργούσε αυτές τις ανασφάλειες στον εαυτό της και ίσως με την σειρά τους έπαιζαν ρόλο και στις εγκυμοσύνες της.

Ακόμα και όταν αργότερα, κατάφερε να αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μίλο Τόμας και την Ελιζαμπέλα, φοβόταν πως δεν της άξιζαν και πάντα ανησυχούσε μήπως πάθουν κάτι κακό.

Κλείσιμο


«Ο τρόπος που αντιδρούσα, όταν επρόκειτο για τα παιδιά μου ήταν υπερβολικός και ίσως είναι κάτι συνηθισμένο για κάποιους, όμως εγώ ένιωθα ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί μου. Πάντα σκεφτόμουν: κι αν μου πάθουν τίποτα ή κάποιος μου τα πάρει μακριά, μετά από αυτό που έκανα; Σκεφτόμουν ότι το κάρμα θα με εκδικηθεί για τις εκτρώσεις που είχα κάνει», δήλωσε η ηθοποιός.

Σχετικά με τον λόγο, για τον οποίο προχώρησε σε εκτρώσεις σε τόσο μικρή ηλικία, η Αλίσα Μιλάνο εξήγησε πως δεν ένιωθε ότι «ήταν εξοπλισμένη με όλα τα "εφόδια", τα οποία απαιτείται να έχει μία μητέρα».



«Δεν ήμουν ούτε έτοιμη, αλλά ούτε και "εξοπλισμένη" με όσα χρειάζονταν. Είχα μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον διαφορετικό και ξαφνικά ένιωσα σαν να έρχομαι σε αντίθεση με την ίδια μου την πίστη. Ξαφνικά, έπρεπε να πάρω εγώ μία απόφαση, ενώ η πίστη μου όριζε τον άνδρα υπεύθυνο για όλα. Είχα μία καριέρα να κοιτάξω, ένα μέλλον, είχα μέχρι και κρίσεις πανικού να αντιμετωπίσω, δεν ήταν ιδανικό εκείνο το διάστημα», εξήγησε.





Ειδήσεις σήμερα:

Το φαινόμενο Χρήστος Κυριαζής που γύρισε την πλάτη στο χρήμα και τη δημοσιότητα

Ο Jason Momoa «κομμάτια» σε πάρτι: Πάταγε τα παπούτσια του και έβγαζε σε όλους τη γλώσσα

Τα μηνύματα της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό μετά την πρόκληση της Ολλανδής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης