Σπίτι με το MEGA: Ο Μιχάλης Ρακιντζής στο MEGA

Σπίτι με το MEGA: Ο Μιχάλης Ρακιντζής στο MEGA

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός θα μοιραστεί άγνωστες πτυχές της ζωής και της καλλιτεχνικής πορείας του στη Ρούλα Κορομηλά 

Σπιτι_με_το_MEGA__8_
Οι τηλεοπτικές του εμφανίσεις είναι σπάνιες και αυτό ακριβώς είναι που κάνει το αποψινό «Σπίτι με το MEGA» τόσο ξεχωριστό! Ο Μιχάλης Ρακιντζής, ο οποίος έχει σφραγίσει τις δεκαετίες του '80, του '90 και των 00s με τις χρυσές επιτυχίες του και συνεχίζει να εξελίσσεται μουσικά, έρχεται απόψε, στην αγαπημένη μουσική εκπομπή του MEGA, στην πρώτη τηλεοπτική μουσική βραδιά στην καριέρα του.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός θα μοιραστεί άγνωστες πτυχές της ζωής και της καλλιτεχνικής πορείας του στη Ρούλα Κορομηλά και θα μας χαρίσει όμορφες μουσικές στιγμές. Τα τραγούδια του, έχουν στιγματίσει έρωτες και χωρισμούς, καλοκαίρια άλλων δεκαετιών, σχέσεις ζωής, κάνοντάς μας να αναπολούμε, να χορεύουμε, να τραγουδάμε, με σάουντρακ τις ποπ μελωδίες του.

Η λίστα με τα τραγούδια που θα ερμηνεύσει, στα οποία έχει δώσει νέα πνοή με μοναδικές ενορχηστρώσεις, είναι εντυπωσιακή. Μεταξύ άλλων, θα ακούσουμε: «Μωρό μου φάλτσο», «Προκαλείς», «Δικός σου για πάντα», «Ολόκληρο φεγγάρι», «S.A.G.A.P.O.» και άλλα πολλά.
Από κοντά του, δεν θα μπορούσαν να λείπουν σημαντικοί καλλιτέχνες και αγαπημένοι φίλοι, έχοντας στις αποσκευές τους τραγούδια που έχει γράψει για εκείνους και έχουν συνεργαστεί: η Σοφία Αρβανίτη, η Σοφία Βόσσου, η Ελένη Δήμου και ο Γιώργος Γκικοδήμας από τους O.P.Α.

Κλείσιμο
Στη βραδιά, συμμετέχουν η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA Δώρα Αναγνωστοπούλου, ο διευθυντής του My Radio 104.6, Νίκος Νικολακόπουλος, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που θα μοιραστεί μαζί μας άγνωστες πτυχές της φιλίας του με τον Μιχάλη Ρακιντζή και ο Ρένος Χαραλαμπίδης που θα εκμυστηρευτεί σε ποιες στιγμές της ζωής του τον συνόδευσε η μουσική του αγαπημένου ερμηνευτή.

Από αυτό το «Σπίτι με το MEGA» δεν λείπουν οι εκπλήξεις. Ο Μιχάλης Ρακιντζής αναφέρεται στη μουσική συνάντησή του με τον Ian Gillan, την εμβληματική μορφή των Deep Purple, και μοιράζεται μαζί μας αξέχαστα στιγμιότυπα από το προσωπικό του αρχείο. Ακόμα, μαζί με την Σοφία Αρβανίτη εξομολογούνται άγνωστες στιγμές της συνεργασίας τους με τη διάσημη ποπ σταρ Bonnie Tyler.

Το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται έναν αγαπημένο καλλιτέχνη που τότε και τώρα, μας τραγουδά «Δικός σου για πάντα»!



Σπιτι_με_το_MEGA__1__3
Σπιτι_με_το_MEGA__11__3
Σπιτι_με_το_MEGA__4__3
Σπιτι_με_το_MEGA__8__4
Σπιτι_με_το_MEGA__10__3
Σπιτι_με_το_MEGA__7__3
Σπιτι_με_το_MEGA__6__3
Σπιτι_με_το_MEGA__5__3
Σπιτι_με_το_MEGA__9__3
Σπιτι_με_το_MEGA__13__3
Σπιτι_με_το_MEGA__2__3
Σπιτι_με_το_MEGA__3__3



Ειδήσεις σήμερα:

Επικό σαρδάμ από τον Βελόπουλο, κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει... Ν.Δ. στην ομιλία του στη Βουλή


Πατέρας απείλησε με όπλο συμμαθητές του παιδιού του - Είχαν στήσει… καραούλι έξω απ' το σπίτι στον Αλμυρό

Πρόκληση Τούρκων: «Είδαν» παρενόχληση ελληνικών αεροσκαφών σε τουρκικά στη διάρκεια κοινής άσκησης με το ΝΑΤΟ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης