Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ήταν «τύφλα» στον πρώτο της «γάμο» στο Λας Βέγκας - «Δεν θυμάμαι τίποτα»

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ήταν «τύφλα» στον πρώτο της «γάμο» στο Λας Βέγκας - «Δεν θυμάμαι τίποτα»

«Τα είδα όλα στις φωτογραφίες μετά» λέει χαρακτηριστικά η τηλεπερσόνα

kourtney-kardashian
Μπορεί ο Τράβις Μπάρκερ να έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, προκειμένου η μέρα του «γάμου» τους στο Λας Βέγκας να της μείνει αξέχαστη, όμως η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν παραήταν μεθυσμένη για να θυμάται το παραμικρό.

Η σταρ του ριάλιτι «The Kardashians» αποκάλυψε κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου πως δεν θυμάται τίποτα από την ημέρα του «πρώτου γάμου» τους στο Λας Βέγκας.

Το ζευγάρι έκανε μια μίνι, ιδιωτική τελετή στο Λας Βέγκας, χωρίς ωστόσο άδειες γάμου, λίγο καιρό πριν την ημέρα που αντάλλαξαν κι επίσημα όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης.

Το ερωτευμένο ζευγάρι «πάντρεψε» ένας «μίμος του Έλβις Πρίσλεϊ», καθώς οι δυο τους ήθελαν να βάλουν τη δική τους «ροκ» πινελιά στον γάμο τους.

«Μαύρισαν όλα. Δεν θυμάμαι τίποτα στην πραγματικότητα. Δεν θυμάμαι καν ότι ο Έλβις μου τραγούδησε, ενώ περπατούσα στον διάδρομο. Δεν θυμόμουν καν ότι κρατούσα ανθοδέσμη. Το είδα στις φωτογραφίες μετά», αναφέρει η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

Ο Τράβις Μπάρκερ τότε, συμπλήρωσε πως η Κόρτνεϊ «σφύριζε» τα λόγια της, καθώς δεν μπορούσε να μιλήσει από το μεθύσι.

Κλείσιμο
Το «αποκορύφωμα» όμως, ήρθε στο τέλος της βραδιάς. Όπως αποκάλυψε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν «έκανε εμετό για πολλή ώρα, μετά την ολοκλήρωση της τελετής», ενώ γδύθηκε πριν καν... επιστρέψουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου!

Μία ημέρα μετά την τελετή, η σταρ της οικογένειας Καρντάσιαν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από εκείνο το βράδυ. Μετά την αποκάλυψή της, η μέθη της φαίνεται ξεκάθαρα και στις φωτογραφίες. Αν κανείς δεν γνώριζε τα όσα είπε, θα θεωρούσε πως απλά ήταν... υπερβολικά χαρούμενη.


Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έχει γράψει: «Βρήκα αυτές τις εικόνες στη συλλογή μου. Μια φορά κι έναν καιρό σε μια χώρα πολύ μακριά (Λας Βέγκας) στις 2 το πρωί, μετά από μια επική νύχτα και λίγη τεκίλα, μια βασίλισσα και ο όμορφος βασιλιάς της βρέθηκαν στο μοναδικό ανοιχτό παρεκκλήσι με έναν "Έλβις" και παντρεύτηκαν (χωρίς άδεια). Η εξάσκηση φέρνει την τελειότητα».

Τον περασμένο Μάιο, το ζευγάρι παντρεύτηκε και επίσημα σε μια χαμηλών τόνων τελετή σε δικαστήριο της Σάντα Μπάρμπαρα, στην Καλιφόρνια.

Λίγο καιρό μετά, προχώρησαν σε έναν υπερπολυτελή γάμο στην Ιταλία! Το ροκ ζευγάρι της showbiz επέλεξε το κάστρο «Castello Brown», που χρονολογείται από τον 16ο αιώνα, για να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου.

Η τελετή έγινε σε στενό κύκλο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με την οικογένεια και τους φίλους τους να αναρτούν στιγμιότυπα στα social media, μόνο αφού είχε ολοκληρωθεί το μυστήριο.

Ντυμένη με ένα νυφικό με την υπογραφή του οίκου Dolce & Gabbana και τη μορφή της Παναγίας κεντητή πάνω του, η διάσημη τηλεπερσόνα είπε το μεγάλο «ναι» στον ροκ σταρ των Blink-182.

μπαρκερ


Ειδήσεις σήμερα:

ΕΚΤ: Τι σημαίνει για τους δανειολήπτες η αύξηση των επιτοκίων - Πόσο θα αυξηθούν οι δόσεις

Θεσσαλονίκη: Αθλήτρια-πρότυπο η 16χρονη Βεατρίκη που κέρδισε τις εντυπώσεις στην παρέλαση

Επιστρέφει στo lockdown η Ουχάν, τρία χρόνια από την έναρξη της πανδημίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης