Πρίγκιπας Χάρι: Η στιγμή που λαμβάνει μήνυμα από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, λίγο μετά τη συνέντευξη στην Όπρα

Πρίγκιπας Χάρι: Η στιγμή που λαμβάνει μήνυμα από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, λίγο μετά τη συνέντευξη στην Όπρα

Η απόγνωση του δούκα του Σάσσεξ όταν βλέπει το μήνυμα στο κινητό του - «Μακάρι να ήξερα τι να κάνω» λέει στη Μέγκαν 

prigkipas_harry
Οι σχέσεις του πρίγκιπα Χάρι με τον αδερφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ είναι αρκετά τεταμένες, όχι μόνο λόγω των αποκαλύψεων που έχει κάνει ο πρώτος σχετικά με το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, αλλά και για το νέο ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε στο Netflix, με τίτλο «Harry & Meghan».

Ο δούκας του Σάσσεξ και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ έχουν αποχωρήσει από το Παλάτι, αφήνοντας πίσω τα βασιλικά τους καθήκοντα. Πλέον, ζουν στην Αμερική κι έχουν απαρνηθεί εντελώς τον βασιλικό τρόπο ζωής.

Ωστόσο, κατά κάποιον τρόπο συνεχίζουν να ασχολούνται με το Μπάκιγχαμ. Πρώτα ήρθε η συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ, στη συνέχεια το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι, στο οποίο στρέφεται εναντίον του πατέρα του, βασιλιά Κάρολου και τέλος, το «κερασάκι στην τούρτα» αποτέλεσε το ντοκιμαντέρ, το οποίο διηγείται τη σχέση του ζευγαριού και το πόσο άσχημα πέρασαν όσο βρίσκονταν ακόμα στη Βρετανία. Σε αυτό περιλαμβάνονται όλες οι στιγμές της ζωής τους, ανάμεσά τους και όσα ακολούθησαν μετά τις πρώτες «επιθέσεις» τους στην βασιλική οικογένεια.

Όπως παρουσιάζει το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, λίγο μετά τη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ, ο πρίγκιπας Χάρι δέχτηκε ένα μήνυμα από τον αδερφό του, Ουίλιαμ, το οποίο μάλιστα τον αναστάτωσε. Την περίοδο εκείνη δεν ήταν γνωστό αν Χάρι και Ουίλιαμ είχαν επικοινωνία, καθώς τα δημοσιεύματα υποστήριζαν πως τα δύο αδέρφια «ήταν στα μαχαίρια».

Ωστόσο, στο επεισόδιο ο δούκας του Σάσσεξ φαίνεται να κρατά αναστατωμένος το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια να το δείχνει στη Μέγκαν, αποκαλύπτοντας τον αποστολέα.

Καθώς η Μέγκαν το διαβάζει, του λέει: «Τι κοιτάζω;», ενώ στη συνέχεια αναφωνεί: «Ουάου». Τη στιγμή εκείνη, η δούκισσα του Σάσσεξ συνομιλεί με μία φίλη της και όταν εκείνη τη ρωτάει τι συνέβη, απαντά: «Ο Χάρι μόλις έλαβε ένα μήνυμα από τον αδερφό του».

Αφού τερματίζει την κλήση, στέκεται μπροστά στον αγαπημένο της, ενώ εκείνος φαίνεται σε απόγνωση, να κρατά τα δύο του χέρια πίσω από το κεφάλι του. «Μακάρι να ήξερα τι να κάνω», της λέει, με εκείνη να του απαντά: «Ξέρω. Ας πάρουμε μια ανάσα, πάρε λίγο αέρα κι αποφάσισε», χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό το περιεχόμενο του μηνύματος.

Ό,τι κι αν συνέβη, οι σχέσεις των δύο αδερφών σήμερα παραμένουν «παγωμένες». Ειδικά μετά το ντοκιμαντέρ, η βασιλική οικογένεια φέρεται να έχει απομακρυνθεί εντελώς από τους Σάσσεξ. Ωστόσο, ο Ουίλιαμ, αν και δεν θέλει να έχει επαφές με τον αδερφό του κι εξακολουθεί να νιώθει πληγωμένος από τη στάση του, δήλωσε πρόσφατα πως δεν επιτρέπει σε κανέναν να τον κρίνει αρνητικά. 

Κλείσιμο
Πηγή από το βασιλικό περιβάλλον ανέφερε στη Daily Mail πως ο πρίγκιπας της Ουαλίας νιώθει «θυμό και θλίψη» για τον αδερφό του, μετά τις αποκαλύψεις του για όσα συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πύλες του Μπάκιγχαμ.

Ωστόσο, παρά την τεταμένη τους σχέση και τους έντονους καβγάδες τους, άτομα από το στενό περιβάλλον του πρίγκιπα Ουίλιαμ, δήλωσαν στην Telegraph ότι «ο Ουίλιαμ δεν θα επιτρέψει να ειπωθεί ούτε μια κακή λέξη για τον Χάρι», προσθέτοντας: «Δεν πρόκειται να συνεργαστούν ποτέ. Αλλά μπορούν να γίνουν και πάλι "αδέρφια". Πρέπει να ελπίζεις».



Ειδήσεις σήμερα:

Maestro: Απόψε το μεγάλο φινάλε

Σεισμός 3,6 Ρίχτερ ξανά στην Εύβοια - Ταρακουνήθηκαν και περιοχές της Αττικής

Ηράκλειο: Μονοκινητήριο αεροσκάφος κατέπεσε στη θάλασσα - Νεκρός ο ένας από τους δύο επιβαίνοντες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης