Χάρι και Μέγκαν: Οι φωνές του Γουίλιαμ, οι σκέψεις για αυτοκτονία και η αποβολή

Χάρι και Μέγκαν: Οι φωνές του Γουίλιαμ, οι σκέψεις για αυτοκτονία και η αποβολή

Νέες «βόμβες» από τους Σάσεξ στα τελευταία επεισόδια του ντοκιμαντέρ του Netflix - Σιγή ιχθύος από το Παλάτι αλλά οι ειδικοί επιμένουν ότι το ντοκιμαντέρ είναι η οριστική «ταφόπλακα» τις σχέσεις των δύο πλευρών

harry_meghan
Νέες αποκαλύψεις για τα όσα βίωσαν πριν την αποχώρησή τους από τη βασιλική οικογένεια κάνουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, στα τρία τελευταία επεισόδια του ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» που κυκλοφόρησαν στο Netflix.

Οι αποκαλύψεις ρίχνουν νέα βόμβα στο Παλάτι, καθώς οι παραιτηθέντες γαλαζοαίματοι μάλιστα κατηγορούν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, για τον τρόπο που φέρθηκε όταν ο Χάρι ανακοίνωσε τις προθέσεις του, το Παλάτι για ψέματα υπέρ του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, ενώ αποκαλύπτουν ότι η Μέγκαν απέβαλε λόγω της πίεσης που υπέστη κυρίως από την Daily Mail, αλλά και ότι είχε σκέψεις αυτοκτονίας.

Οι αποκαλύψεις αναμένεται να προκαλέσουν νέα ένταση των Σάσεξ με το παλάτι, που ωστόσο αρνείται να σχολιάσει το οτιδήποτε, σε μία πιθανή προσπάθεια να «μετρήσει» το μέγεθος του προβλήματος. Την ίδια ώρα, ειδικοί για τα ζητήματα της μοναρχίας εκτιμούν ότι πλέον δεν υπάρχει κανένα περιθώριο να γυρίσει το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών, με ορισμένους να μιλούν για κήρυξη πολέμου. 

Σύμφωνα με όσα είπαν Μέγκαν και Χάρι, το Megxit αποφασίστηκε επειδή το παλάτι δεν τους στήριξε, παρά το μπαράζ αρνητικών δημοσιευμάτων που απευθυνόταν στην ηθοποιό. Η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε για τις σκέψεις αυτοκτονίας, με τον (συντετριμμένο) Χάρι να μετανιώνει γιατί αντέδρασε ως μέλος της βασιλικής οικογένειας κι όχι ως σύζυγος.

Harry & Meghan | Marrying In | Netflix



Οι φωνές του Γουίλιαμ

Κλείσιμο
Ο Χάρι διηγείται ότι εν μέσω επιδείνωσης της κατάστασης, μετέβη στο βασιλικό κτήμα του Νόρφολκ, για να συζητήσει το μέλλον με τον πατέρα του, τον τότε πρίγκιπα και νυν βασιλιά Κάρολο, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ αλλά και την βασίλισσα Ελισάβετ. «Ήταν τρομακτικό, ο αδελφός μου να μού ουρλιάζει και φωνάζει και ο πατέρας μου να λέει πράγματα που δεν ήταν αληθινά και η γιαγιά μου να παραμένει σιωπηλή και να τα ακούει», είπε.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει δεν ετέθη καν το σενάριο του να μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Μπάκιγχαμ και μιας ζωής για κοινούς θνητούς. Στόχος της βασίλισσας και ευθύνη της, ξεκαθάρισε, ήταν ο θεσμός της βασιλείας.

Μετά τη συνάντηση βγήκε ανακοινωθέν που διέψευδε ότι ο Γουίλιαμ τον είχε εκφοβίσει. Ήταν «ένα ψέμα για να προστατεύσουν τον αδελφό μου. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή σε αυτό το σημείο. Είπα: "πρέπει να φύγουμε"». Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η απόφαση αποχώρησης ήταν δική του και οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με μισογυνισμό.

Από την πλευρά της, η Μέγκαν Μαρκλ αναφέρθηκε στις σκέψεις της να αυτοκτονήσει. «Ήταν λες και “όλα αυτά θα σταματήσουν αν δεν είμαι εδώ”».


Στο στόχαστρο ο Γουίλιαμ και οι διαρροές

Ο Χάρι κατηγόρησε το γραφείο του αδερφού του για διαρροή ιστοριών, κάτι που ήταν αντίθετο στις υποσχέσεις που είχε δώσει ο ένας τον άλλον. Ο ίδιος ανέφερε: «Τώρα είναι στο πλευρό του θεσμού».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι η βασιλική οικογένεια έπαιξε «βρώμικο παιχνίδι» διαρρέοντας πληροφορίες στον Τύπο, ενώ υπήρξε ενόχληση από πολύ «κόσμο» επειδή η Μέγκαν «έκλεβε τα φώτα της δημοσιότητας» ή έκανε τη δουλειά καλύτερα από άτομα που γεννήθηκαν μέσα στον θεσμό.

«Εγώ και η Μέγκαν ήμασταν καλύτεροι από τον Κάρολο, την Κέιτ και τον Γουίλιαμ», λέει.

Harry says Meghan 'stole the limelight' from royals in new netflix episodes



Για τον Τόμας Μαρκλ και την κηδεία του Φίλιππου

Η Μαρκλ αναφέρθηκε στις συνεχείς δηλώσεις του πατέρα της, Τόμας, στον βρετανικό Τύπο, λέγοντας πως «ήταν εξαιρετικά επίπονο», ενώ συμπλήρωσε πως «ήταν πολύ ντροπιαστικό για την οικογένεια».

Ο Χάρι αναφέρθηκε και στην κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φιλίππου, περιγράφοντας τη συγκυρία ως «δύσκολη», Ο ίδιος αναγκάστηκε να συνομιλήσει με τον πατέρα και τον αδελφό του για την κατάσταση, ανέφερε ότι προσπάθησε να τα βρουν, αλλά δεν έλαβε ποτέ μία «ειλικρινή συγγνώμη».


Η αποβολή και η σύγκριση

Αποκάλυψε αποτελεί και ο ισχυρισμός του Χάρι ότι η Μέγκαν Μαρκλ απέβαλε εξαιτίας του ρεπορτάζ της Daily Mail για τη σχέση της με τον πατέρα της. «Πιστεύω ότι η σύζυγός μου υπέστη αποβολή εξαιτίας αυτού που έκανε η Daily Mail. Παρακολούθησα όλο το θέμα. Τώρα ξέρουμε απόλυτα ότι η αποβολή προκλήθηκε από αυτό, λαμβάνοντας υπόψη το άγχος, την έλλειψη ύπνου και τη χρονική στιγμή της εγκυμοσύνης»,

O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εξαπολύουν νέα πυρά κατά του παλατιού για το Megxit και τους ισχυρισμούς ότι ο Γουίλιαμ, η Κέιτ και ο Κάρολος ζήλευαν τη δημοτικότητά τους και δεν τους άρεσε που «έκλεβαν τα φώτα της δημοσιότητας».

Από τα λεγόμενα του Χάρι δεν έλειψαν και οι κολακευτικές για την Μέγκαν συγκρίσης με τη μητέρα του Νταϊάνα, λέγοντας ότι η τελευταία αναγκάστηκε να φύγει από το Μπάκιγχαμ για τους ίδιους λόγους.

Οι αποκαλύψεις ανά επεισόδιο


Στο τέταρτο επεισόδιο, ο πρίγκιπας Χάρι ανέφερε ότι η πρώτη τους περιοδεία στην Αυστραλία τον Οκτώβριο του 2018, οπότε και αποκαλύφθηκε η εγκυμοσύνη της Μέγκαν, πανικόβαλε το παλάτι. «Όταν κάποιος κλέβει στη συνέχεια τα φώτα της δημοσιότητας ή κάνει τη δουλειά καλύτερα από το άτομο που γεννήθηκε για να το κάνει, αυτό αναστατώνει τους ανθρώπους και χαλάει την ισορροπία».

Στο πέμπτο επεισόδιο, ο Χάρι είπε ότι ο αδερφός του άρχισε να του ουρλιάζει και να του φωνάζει, κατά τη διάρκεια συνάντησης στις 13 Ιανουαρίου στο Sandringham, σχετικά με τα σχέδια του ζευγαριού να μετακομίσουν στο εξωτερικό.

Στα τελευταία επεισόδια της σειράς του Netflix, o Χάρι λέει ότι «παίρνει την εκδίκησή του» από τον πατέρα του Κάρολο και τον αδερφό του, Γουίλιαμ.

Η σειρά ντοκιμαντέρ, έναντι αδρού τιμήματος, έγινε αυτή με τις περισσότερες προβολές την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας, κάνοντας το ντεμπούτο του με 81,55 εκατομμύρια ώρες προβολής.


Ειδήσεις σήμερα:

Κιβωτός του Κόσμου: Δεσμεύθηκε η περιουσία του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας

Qatargate: Η Ευρωβουλή «παγώνει» όλες τις ρυθμίσεις για το Κατάρ - Σχέδιο 10 σημείων κατά της διαφθοράς

Κόρινθος: Το χρονικό της ομαδικής απόπειρας βιασμού μαθήτριας: «Μου έκανε κεφαλοκλείδωμα, μετά ήλθαν και οι υπόλοιποι...»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης