The Telegraph: «Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν θα επιτρέψει να ειπωθεί ούτε μία κακή λέξη για τον Χάρι»

The Telegraph: «Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν θα επιτρέψει να ειπωθεί ούτε μία κακή λέξη για τον Χάρι»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» με τις αποκαλύψεις των Σάσσεξ για το Μπάκιγχαμ - Τι λένε πρόσωπα από το περιβάλλον του Ουίλιαμ

harry-meghan63635__1_
Παρά το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Χάρι έχει εκθέσει τη βασιλική οικογένεια ανεπανόρθωτα στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix, «Harry & Meghan» με όσα αποκαλύπτει μαζί με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παραμένει προστατευτικός απέναντι στον αδερφό του.

Πηγή από το βασιλικό περιβάλλον ανέφερε στην Daily Mail πως ο πρίγκιπας της Ουαλίας νιώθει «θυμό και θλίψη» για τον αδερφό του, μετά τις αποκαλύψεις του για όσα συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πύλες του Μπάκιγχαμ.

Ωστόσο, παρά την τεταμένη τους σχέση και τους έντονους καβγάδες τους, άτομα από το στενό περιβάλλον του πρίγκιπα Ουίλιαμ, δήλωσαν στην Telegraph ότι «ο Ουίλιαμ δεν θα επιτρέψει να ειπωθεί ούτε μια κακή λέξη για τον Χάρι», προσθέτοντας: «Δεν πρόκειται να συνεργαστούν ποτέ. Αλλά μπορούν να γίνουν και πάλι "αδέρφια". Πρέπει να ελπίζεις».


Πρόσφατα, ο βασιλικός συγγραφέας, Τομ Μπάουερ, δήλωσε πως η συνεργασία του πρίγκιπα Χάρι με το Netflix αποτελεί «προδοσία» για τον αδερφό του. «Κατέστρεψε τη σχέση του με τον Ουίλιαμ», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Ο πρίγκιπας της Ουαλίας ωστόσο, δεν έχει παρακολουθήσει καν το ντοκιμαντέρ στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming και όπως είπε, δεν θα το κάνει ποτέ. Συμβούλευσε μάλιστα, φίλους και γνωστούς να μην κάνουν το παραμικρό σχόλιο επί του θέματος, προκειμένου να μην τροφοδοτήσουν κατά τον τρόπο αυτό, τη σύγκρουση μεταξύ του Μπάκιγχαμ και των Σάσσεξ.


Άτομο από το περιβάλλον του πρίγκιπα Ουίλιαμ δήλωσε στη Sunday Times: «Λέει ότι δεν θα το παρακολουθήσει ποτέ και ξέρω ότι σίγουρα δεν θα το κάνει», με μία άλλη πηγή να συμφωνεί. Τόνισε μάλιστα, πως ο πρίγκιπας της Ουαλίας έχει επικεντρωθεί στα καθήκοντά του και τον ενδιαφέρει μόνο να συνεχίσει την ιστορία της οικογένειάς του.

Το ίδιο σκοπεύουν να κάνουν ο Βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα, αν και παρακολουθούν όσα αφορούν στο Παλάτι μέσα από τις εφημερίδες. Αν και ο Χάρι ήλπιζε η οικογένειά του να παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ, προκειμένου να έχουν μια συνολική άποψη για τα όσα βίωσε ο ίδιος και η Μέγκαν, τελικά απογοητεύτηκε.

Όπως φαίνεται όμως, η βασιλική οικογένεια στηρίζει μια εντελώς διαφορετική θεωρία σχετικά με τα όσα ισχυρίζεται το πρώην βασιλικό ζευγάρι ότι έζησε όσο βρισκόταν στο Μπάκιγχαμ.

Πιο συγκεκριμένα, ο δούκας του Σάσσεξ κατηγόρησε στα πρώτα επεισόδια το παλάτι, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «επινόησαν ψέματα για να προστατεύσουν τον αδερφό μου», ενώ ισχυρίστηκε ότι αυτός και η Μέγκαν Μαρκλ έπεσαν θύματα, «εμπρηστικών» επιθέσεων της βασιλικής οικογένειας.



Αναφορικά με το αν δόθηκε η ευκαιρία στα μέλη της οικογένειας να ανταποκριθούν στους ισχυρισμούς των Σάσεξ, μια ανώτερη πηγή από το Μπάκιγχαμ δήλωσε στη DailyMail πως δεν προσεγγίστηκαν ποτέ για σχολιασμό, σχετικά με το περιερχόμενο της σειράς. Ωστόσο, οι τίτλοι στην αρχή του ντοκιμαντέρ αναφέρει πως εκείνοι ήταν που αρνήθηκαν να προχωρήσουν σε δηλώσεις.

Φωτογραφία άρθρου: ALPR/AdMedia / SplashNews.com




Ειδήσεις σήμερα:

Ελεύθερος ο 40χρονος που κατηγορήθηκε πως ποδοπάτησε μέχρι θανάτου ένα γατάκι στη Θεσσαλονίκη

Ένταλμα σύλληψης για τον «Μιχάλη» για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό

«Aρπαξαν την περιουσία της μητέρας μου με πλαστή διαθήκη» - Καταγγελία για την Κιβωτό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης