Μάκης Τσέλιος: «Η Ελλάδα έβγαλε σταρ, τον Σάκη Ρουβά και τον Μπίλι Μπο»

Μάκης Τσέλιος: «Η Ελλάδα έβγαλε σταρ, τον Σάκη Ρουβά και τον Μπίλι Μπο»

Ό γνωστός σχεδιαστής μίλησε για την καριέρα του, όσους συνεργάστηκε, ενώ αποκάλυψε επίσης τα μελλοντικά του σχέδια, λίγο πριν αποσυρθεί από τον χώρο της μόδας 

makis_tselios
Ο Μάκης Τσέλιος έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν και την καριέρα του. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και αναφέρθηκε στα πρώτα του βήματα στον χώρο της μόδας.

«Τη δεκαετία του '90 η πορεία μου ήταν πολύ μεγάλη. Βγήκανε πολλά μοντέλα από τα καλλιστεία. Είχαμε γνωρίσει μοντέλα μέχρι και από το λεωφορείο και από τον δρόμο. Μαζί με τον Βασίλη, τον Μπίλι Μπο συμβουλεύσαμε την Ελένη Κουντουρά και τη Βίκυ Κουλιανού να δουλέψουν στο εξωτερικό. Κάνανε μεγάλη καριέρα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και σε άλλα μοντέλα που θα μπορούσαν να κάνουν μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό , αλλά και σε άλλους σταρ της Ελλάδας.

«Η Έλενα Ναθαναήλ θα μπορούσε να κάνει τη μεγαλύτερη καριέρα στο εξωτερικό, ήταν σαν την Όντρεϊ Χέμπορν. Την Έλενα μόνο εγώ την έντυνα. Η Ελλάδα γενικά έβγαλε σταρ, τον Σάκη Ρουβά και τον Μπίλι Μπο. Ο Βασίλης έφυγε νωρίς, οπότε εγώ συνέχισα το έργο μου», δήλωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cp2e84onlxjl)

Τέλος, εξήγησε πώς βλέπει πλέον τη ζωή του, ενώ αποκάλυψε τα μελλοντικά του σχέδια.

«Δεν με απασχολεί η πάροδος του χρόνου, θέλω να είμαι υγιής, να ζω με τους νέους ανθρώπους, γιατί έτσι έχω διάθεση να κάνω ό,τι θέλω. Έπαψα να πηγαίνω στα μπουζούκια που μου άρεσαν πάρα πολύ. Με ενοχλούν πλέον και δεν ακούω και καλά τραγούδια. Η δουλειά μου θέλω να περάσει στην Ελισάβετ Μουτάφη. Θα κάνω μια μεγάλη επίδειξη για να αποχαιρετήσω τον κόσμο και θα τον χαιρετήσει η Ελισάβετ», δήλωσε.

«Έδωσα πολύ μεγάλο βάρος στην καριέρα μου κι άφησα την προσωπική μου ζωή. Πάντα κάτι χάνεις», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Ειδήσεις σήμερα:

Maestro: Απόψε το μεγάλο φινάλε

Σεισμός 3,6 Ρίχτερ ξανά στην Εύβοια - Ταρακουνήθηκαν και περιοχές της Αττικής

Ηράκλειο: Μονοκινητήριο αεροσκάφος κατέπεσε στη θάλασσα - Νεκρός ο ένας από τους δύο επιβαίνοντες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης