Νέα επίθεση Χάρι στο Μπάκιγχαμ: «Είπαν ψέματα για να προστατέψουν τον αδελφό μου»

Νέα επίθεση Χάρι στο Μπάκιγχαμ: «Είπαν ψέματα για να προστατέψουν τον αδελφό μου»

«Δεν με πετούσαν στους λύκους, με τάιζαν στους λύκους»  λέει  η Μέγκαν - Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της σειράς του Netflix

harrywilliam1
Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ για τα επόμενα επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο «Χάρι και Μέγκαν» και οι «αντάρτες» ρίχνουν και άλλο λάδι στη φωτιά.

Νέες «βόμβες» εξαπολύουν οι Σάσσεξ για την κακομεταχείριση που βίωσαν από τη βασιλική οικογένεια. Το τρέιλερ που κυκλοφόρησε και αφορά στα τρία επόμενα επεισόδια της σειράς, έχει σκάσει σαν κεραυνός εν αιθρία για το Μπάκιγχαμ και ο πρίγκιπας Χάρι στρέφει στα βέλη του στον αδελφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Πιο συγκεκριμένα, ο δούκας του Σάσσεξ κατηγορεί το Παλάτι, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «επινόησαν ψέματα για να προστατεύσουν τον αδερφό μου», ενώ ισχυρίστηκε ότι αυτός και η Μέγκαν Μαρκλ έπεσαν θύματα, «εμπρηστικών» επιθέσεων της βασιλικής οικογένειας.
Κλείσιμο
Ο 38χρονος πρίγκιπας Χάρι που εγκαταλείπει  κάθε ίχνος αυτοσυγκράτησης στα νέα επεισόδια της σειράς, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει συζητηθεί όσο καμία, θα τοποθετηθεί ανοιχτά σε όλα όσα τον βασάνιζαν, κατά την παραμονή του στο Μπάκιγχαμ.

Μάλιστα ο δούκας πρόκειται να βάλει στο στόχαστρο και άτομα, τα οποία κατηγόρησε ότι παραπλανούσαν σκόπιμα το κοινό: «Ήταν χαρούμενοι που έλεγαν ψέματα για να προστατεύσουν τον αδερφό μου, δεν ήταν ποτέ πρόθυμοι να πουν την αλήθεια για να μας προστατέψουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Harry_-netflix-_Meghan
H σειρά ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 8 Δεκεμβρίου και έχει προκαλέσει «πονοκέφαλο» στη βασιλική οικογένεια για όσα θα αποκαλυφθούν

«Αναρωτιέμαι τι θα μας είχε συμβεί αν δεν είχαμε φύγει όταν το κάναμε» τόνισε ο Χάρι, πριν η Μέγκαν Μαρκλ συμπληρώσει: «Δεν με πετούσαν στους λύκους, με τάιζαν στους λύκους».

«Είπα ότι "πρέπει να φύγουμε από εδώ"» αναφέρεται στο τρέιλερ, μέσα από το οποίο προβάλλεται και ένα σέλφι βίντεο του πρίγκιπα, λίγο πριν αναχωρήσουν από το παλάτι και απολαύσουν την «πτήση της ελευθερίας», όπως σημειώνεται.

Δείτε το νέο τρέιλερ 
Harry & Meghan | Official Trailer 2 | Netflix
Το βίντεο επικεντρώνεται στην απόφαση του ζευγαριού να αποχωρήσει από τη βασιλική οικογένεια: «Πάντα ένιωθα ότι ήταν ένας αγώνας για τον οποίο αξίζει να παλέψεις» τονίζει ο πρίγκιπας Χάρι.

Τα τρία πρώτα επεισόδια του ντοκιμαντέρ αφορούσαν την ταραχώδη σχέση του ζευγαριού με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με τη Δούκισσα του Σάσσεξ να κατηγορεί τον Τύπο ότι ήθελε να την καταστρέψει. Τα επόμενα τρία επεισόδια του «Χάρι και Μέγκαν» πρόκειται να προβληθούν την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στο Netflix.
Harry_4_Meghan
Οργή Μπάκιγχαμ για το ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan»
Την ημέρα κυκλοφορίας της νέας σειράς ντοκιμαντέρ, μια ανώτερη πηγή επέμεινε ότι τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, το Παλάτι του Κένσινγκτον και τα μέλη της οικογένειας δεν προσεγγίστηκαν για σχολιασμό σχετικά με το περιεχόμενο της σειράς έξι επεισοδίων, γεγονός που αποτελεί καταστροφικό πλήγμα για την αξιοπιστία της, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ωστόσο, μια πηγή του Netflix επέμεινε ότι τα γραφεία επικοινωνίας του Βασιλιά και του Πρίγκιπα της Ουαλίας είχαν επικοινωνήσει εκ των προτέρων και τους δόθηκε η ευκαιρία να αντιδράσουν στις «αξιώσεις του Χάρι και της Μέγκαν στη σειρά».

Το πρώτο επεισόδιο ξεκίνησε με μήνυμα στην οθόνη που έγραφε: «Μέλη της βασιλικής οικογένειας αρνήθηκαν να σχολιάσουν το περιεχόμενο αυτής της σειράς». Αλλά λίγες ώρες μετά την προβολή των τριών πρώτων επεισοδίων, βασιλικοί αξιωματούχοι στο Λονδίνο επέμεναν ότι δεν τους ζητήθηκε ποτέ να απαντήσουν.
HarryMeghan
Η συγκεκριμένη πηγή διευκρίνισε ότι, προς το παρόν, δεν θα υπάρξει κανένα επίσημο σχόλιο από τον Βασιλιά ή τον Πρίγκιπα της Ουαλίας σχετικά με το περιεχόμενό της σειράς, που περιλαμβάνει ισχυρισμούς για ρατσισμό και «ασυνείδητη μεροληψία» και μια σειρά επιθέσεων με στόχο τον Κάρολο, τον Ουίλιαμ, την Κέιτ Μίντλετον και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η ομάδα στο Παλάτι του Κένσινγκτον, που εργάζεται για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ, διευκρίνισε αργότερα ότι έλαβαν ένα email από μια εταιρεία παραγωγής για το ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν στο Netflix. Η ομάδα Τύπου επικοινώνησε με την Archewell και το Netflix για να επαληθεύσει αν ήταν το μήνυμα γνήσιο, αλλά δεν έλαβε απάντηση. Το email δεν περιείχε την ουσία των ισχυρισμών του Χάρι και της Μέγκαν όπως αναπτύσσονται στη σειρά σημειώνει το Κένσινγκτον.

Ειδήσεις σήμερα:

«Γάμος αλά ελληνικά» μεταξύ δύο γυναικών που έστησαν παραδοσιακό γλέντι στον Καναδά


Η έρευνα που αποκάλυψε τα €750.000 στην Καϊλη - Πώς έγινε η επιχείρηση των Βέλγων

«Θόλωσα όταν ζήτησε να μην ξαναβρεθούμε» είπε η 17χρονη για την δολοφονία της 23χρονης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης