Την Καλομοίρα εντόπισαν οι τηλεοπτικές κάμερες στα backstage του Madwalk 2022 και η τραγουδίστρια προχώρησε σε δηλώσεις.
Πιο συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βρέθηκε στα παρασκήνια και η τραγουδίστρια απάντησε στις ερωτήσεις που της τέθηκαν. Αρχικά, ανέφερε πως η εμφάνισή της στο Madwalk δεν την αγχώνει ιδιαίτερα, ενώ τόνισε πόσο της έχει λείψει η Ελλάδα.
«Θα είναι έκπληξη η εμφάνισή μου στο Madwalk. Θα δείτε μια άλλη Καλομοίρα. Δεν έχω άγχος, αλλά έχω άγχος που έχω άγχος», είπε αρχικά.
Αναφορικά με την Ελλάδα, δήλωσε: «Η Ελλάδα μου είχε λείψει πολύ. Κάθε φορά που βρίσκω χρόνο, παίρνω το αεροπλάνο και έρχομαι. Νιώθω ότι είναι το σπίτι μου και εδώ».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cozn0vujx5a9)
Στη συνέχεια, μίλησε για τα παιδιά της και σημείωσε πως δεν θα τη δουν στο Madwalk, καθώς θέλει να την απολαύσουν επί σκηνής σε κάτι πιο ξεχωριστό.
«Δεν έχουν έρθει να με δουν τα παιδιά μου να τραγουδάω. Θέλω η στιγμή να είναι η σωστή, να είναι ένα μεγάλο πράγμα και τώρα είχαν και σχολείο, οπότε δεν μπορούσαν. Στον γιο μου αρέσει πολύ το πιάνο και τρελαίνομαι για αυτό, αλλά προσπαθώ να μην του το δείξω ακόμα», ανέφερε.
Τέλος, μίλησε για τη Eurovision και αποκάλυψε πως θα πήγαινε ξανά στον διαγωνισμό. «Ναι, θα πήγαινα ξανά. Θέλω τα παιδιά μου να με δουν πάνω σε αυτή τη σκηνή μια μέρα, αλλά αν είναι να συμβεί, θα συμβεί», είπε.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.