Για την προσπάθειά του να γίνεται καθημερινά όσο καλύτερος μπορεί μίλησε ο Κώστας Μακεδόνας, εξηγώντας πως ποτέ δεν είχε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του.
Ο τραγουδιστής σε συνέντευξη που έδωσε στο «Buongiorno» την Τετάρτη 1 Απριλίου δήλωσε πως κρατούσε ένα κομμάτι από τα θετικά σχόλια που μπορεί να του έκαναν και πάντα προσπαθούσε να βελτιωθεί. Παράλληλα, μίλησε για την ισορροπία στη ζωή του, αποκαλύπτοντας πώς καταφέρνει να συνδυάζει την καθημερινότητα με την οικογένειά του, τη μουσική και την αγάπη του για τα αεροπλάνα.
Ο Κώστας Μακεδόνας όταν ρωτήθηκε πως κρίνει τον εαυτό του, απάντησε: «Ποτέ δεν είχα μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου και πάντοτε έπαιρνα τα θετικά σχόλια, σαφώς, όμως κρατούσα ένα κομμάτι τους, δεν τα φόρτωνα όλα πάνω μου, προσπαθώντας πάντα να βελτιωθώ. Δηλαδή, απ' ότι μου έλεγαν, έπαιρνα το 30% από τα θετικά σχόλια και έλεγα ότι εγώ θα το πάω αυτό το 30 στο 100. Δεν ξέρω, μπορεί να μην είχα δική μου αυτοεκτίμηση και ένιωθα ότι μπορεί να μου φουσκώνουν τα μυαλά οι άλλοι. Πολλές φορές κι εμείς νιώθουμε ότι κάτι που ακούμε και βλέπουμε είναι σημαντικό και μπορεί να είμαστε ενθουσιώδεις, αλλά μπορεί και να μην αξίζει τόσο πολύ. Άρα η προσπάθεια η δική μου ήταν να γίνομαι όσο καλύτερος μπορώ κάθε μέρα».
Δείτε το βίντεο
Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής ανέφερε πως είναι ευγνώμων που μπορεί να μοιράζει τον χρόνο του στα πιο αγαπημένα του πράγματα, την οικογένεια, το τραγούδι και τα αεροπλάνα: «Κατάφερα τα τρία πιο αγαπημένα μου πράγματα να είναι αυτά οι πρωταγωνιστές στη ζωή μου. Η οικογένεια, η μουσική και τα αεροπλάνα. Οπότε ουσιαστικά η ζωή μου έχει μοιραστεί σε αυτά τα τρία πράγματα. Έχω χάσει ίσως κάποια άλλα, αλλά ίσως να μην ήταν τόσο σημαντικά. Δηλαδή αυτό που κάνουν πολλοί, που πηγαίνουν σε μία καφετέρια και κάθονται 4-5 ώρες και χαζολογούν, είναι ωραίο και ευχάριστο και χαλαρωτικό αλλά εγώ δεν το κάνω, δεν έχω τον χρόνο να το κάνω για να είμαι συνεπής σε όλα τα υπόλοιπα», είπε.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη