MEGA: Ο Πέτρος Ιακωβίδης στο «Σπίτι με το MEGA»

MEGA: Ο Πέτρος Ιακωβίδης στο «Σπίτι με το MEGA»

Οι επιτυχίες του πολλές και πολυτραγουδισμένες

Σπιτι_με_το_MEGA__11_
Ο Πέτρος Ιακωβίδης έρχεται απόψε, στις 21:00, στο «Σπίτι με το MEGA» με το πλούσιο ρεπερτόριό του, γεμίζοντας την αγαπημένη μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης με κέφι και μοναδικούς ρυθμούς.

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον δημοφιλή τραγουδιστή και τον βοηθά να ξεδιπλώσει άγνωστες πτυχές της ζωής του και σημαντικούς σταθμούς της καριέρας του. Μεταξύ πολλών άλλων, θα ακουστούν και τα κομμάτια: «Σ’ αγαπάω σου φώναξα», «Τατουάζ», «Οδός Τσιμισκή», «Μου ‘λειψες πολύ», «Αποτυπώματα» κ.ά. Επίσης, θα παρουσιάσει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το νέο του τραγούδι «Να Να Να…Τραγουδώ για σένα».

Φυσικά, ο Πέτρος Ιακωβίδης δεν θα είναι μόνος σε αυτό το αφιέρωμα στην επιτυχημένη πορεία του. Δίπλα του θα βρεθούν αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες: η εκρηκτική Josephine, ο Χρήστος Σαντικάι, ο Γιάννης Ξανθόπουλος και οι στιχουργοί Ηλίας Φιλίππου και Βίκυ Γεροθόδωρου. Special guest η Λένα Ζευγαρά. Ο FY έρχεται σε μία εμφάνιση-έκπληξη.
Σπίτι με το Mega: Με τον Π. Ιακωβίδη| Σάββατο 10/12 21:00 (trailer)
Κλείσιμο

Οι εκπλήξεις και οι τρυφερές οικογενειακές στιγμές, δεν πρόκειται να λείψουν ούτε από αυτό το «Σπίτι με το MEGA». Η μητέρα του Πέτρου Ιακωβίδη, Χρύσα, θα ερμηνεύσει μαζί του, σε μία πολύ συγκινητική στιγμή, το τραγούδι «Κοριτσάκι μου». Η αδελφή του Μορφούλα θα μοιραστεί τη σκηνή με τον ταλαντούχο δημιουργό στο νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι «Δεν θέλω να σε θέλω».
Σπιτι_με_το_MEGA__1_
Σπιτι_με_το_MEGA__2_
Σπιτι_με_το_MEGA__3_
Σπιτι_με_το_MEGA__4_
Σπιτι_με_το_MEGA__5_
Σπιτι_με_το_MEGA__6_
Σπιτι_με_το_MEGA__7_
Σπιτι_με_το_MEGA__8_
Σπιτι_με_το_MEGA__9_

Η Ανθή Βούλγαρη, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής του MEGA «Κοινωνία Ώρα MEGA» και κουμπάρα του Πέτρου Ιακωβίδη θα βρεθεί στο «Σπίτι με το MEGA» και θα ξεδιπλώσει στη Ρούλα Κορομηλά άγνωστες πτυχές της φιλίας τους. Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς το αφιέρωμα στον σπουδαίο Τόλη Βοσκόπουλο με τον Πέτρο Ιακωβίδη να τραγουδάει μεγάλες επιτυχίες του αξέχαστου ερμηνευτή.

Ακόμα, η Ρούλα Κορομηλά και ο Πέτρος Ιακωβίδης συναντούν εκτός πλατό τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Οι δύο καλλιτέχνες και φίλοι τραγουδούν με μία κιθάρα και μοιράζονται αγαπημένες στιγμές από τη ζωή και την καριέρα τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης