Σπίτι με το MEGA: Το πρώτο μουσικό απόσπασμα από την αποψινή εμφάνιση του Πέτρου Ιακωβίδη
Απόψε στις 21:00, στο MEGA - Δείτε βίντεο
Απόψε, Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στο «Σπίτι με το MEGA», έναν από τους πιο επιδραστικούς δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του, τον Πέτρο Ιακωβίδη.
Λίγες ώρες πριν από τη μετάδοση του επεισοδίου, δείτε πρώτοι μουσικό απόσπασμα από το τραγούδι «Σ' αγαπάω σου φώναξα»:
Δίπλα στον Πέτρο Ιακωβίδη θα βρεθούν αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες: η Josephine, ο Χρήστος Σαντικάι, ο Γιάννης Ξανθόπουλος η αδελφή του Μορφούλα και οι επιτυχημένοι στιχουργοί Ηλίας Φιλίππου και Βίκυ Γεροθόδωρου. Special guest η Λένα Ζευγαρά. Ο FY έρχεται σε μία εμφάνιση-έκπληξη.
Η Ανθή Βούλγαρη, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής του MEGA «Κοινωνία Ώρα MEGA», θα ξεδιπλώσει στη Ρούλα Κορομηλά άγνωστες πτυχές της φιλίας της με τον Πέτρο Ιακωβίδη. Ακόμα, η Ρούλα Κορομηλά και ο Πέτρος Ιακωβίδης συναντούν εκτός πλατό τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Οι δύο καλλιτέχνες και φίλοι τραγουδούν με μία κιθάρα και μοιράζονται αγαπημένες στιγμές από τη ζωή και την καριέρα τους.
Μία βραδιά γεμάτη από επιτυχίες που όλοι αγαπάμε έρχεται απόψε, Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στο «Σπίτι με το MEGA».
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.