Η Νατάσσα Μποφίλιου για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο: «Κάθε τέτοια μέρα, σκέφτομαι έναν αδερφό μου στη θέση του»

Η Νατάσσα Μποφίλιου για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο: «Κάθε τέτοια μέρα, σκέφτομαι έναν αδερφό μου στη θέση του»

«Πονάω και οργίζομαι και δεν μπορώ να πάρω ανάσα» έγραψε για την θλιβερή επέτειο

mpofiliou-natasa__1_
Με αφορμή τη σημερινή επέτειο μνήμης για τον θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου το 2008 στα Εξάρχεια από τα πυρά του  Επαμεινώνδα Κορκονέα, η Νατάσσα Μποφίλιου θέλησε να κάνει τη δική της ανάρτηση στα social media -λίγες μόνο ημέρες μετά τη φωτογράφισή της στο Λονδίνο και τα ποικίλα σχόλια σπου δέχτηκε. στα social media.

Η τραγουδίστρια δεν πτοείται, όπως είπε και η ίδια, από τα σχόλια, και προχώρησε σε μία μακροσκελή δημοσίευση στο Instagram.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, ανέβασε μία φωτογραφία με σκίτσο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε:

«Όταν δολοφονήθηκε ο Αλέξης από σφαίρα του αστυνομικού Κορκονέα ήμαστε στο σπίτι του πατέρα μου για τη γιορτή του. Νίκος στο όνομα. Τρώγαμε και τραγουδούσαμε και περνάγαμε υπέροχα. Ξαφνικά διακόπηκε η ατμόσφαιρα, γιατί χτύπησε το τηλέφωνο και μας είπαν ότι μάλλον έχουν σκοτώσει ένα παιδί στα Εξάρχεια. Πήρα την αδερφή μου. Ήταν καλά. Πήρα τον αδερφό μου, μικρός τότε, ήταν έξω. Και δεν σήκωνε το τηλέφωνό του. Τον καλούσα ασταμάτητα. Το μυαλό μου έκανε χίλιες σκέψεις που δεν περιγράφονται.

Μέχρι να βρούμε τον Αντώνη, είχαμε χάσει τον Αλέξη. Η μάνα μου ήταν τυχερή. Η μάνα του Αλέξη τραγικά άτυχη.
Έτσι είναι η βία στην αισχρότερη μορφή της, την κρατική βία.

Κλείσιμο
Διακόπτει τη φυσική ροή της ζωής, κάτι που δεν μπορεί ο εγκέφαλος του ανθρώπου να μεταβολίσει, διακόπτει τη γιορτή, την ελπίδα, την πίστη. Και σε αφήνει στο απόλυτο κενό. Στο απόλυτο σκοτάδι. Ένα σκοτάδι που πότε δεν μπορείς να ξεπεράσεις και σε ακολουθεί σε όλη την πορεία της ζωής σου.

Κάθε τέτοια μέρα, σκέφτομαι έναν αδερφό μου στη θέση του Αλέξη. Κάθε τέτοια μέρα, πονάω και οργίζομαι και δεν μπορώ να πάρω ανάσα και πεισμώνω πιο πολύ.

Ανήμερα 6 Δεκέμβρη 2022 έχουμε ένα παιδί που χαροπαλεύει στην εντατική. Χτυπημένο από σφαίρα αστυνομικού. Για 20 ευρώ βενζίνη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης