Ο Τριαντάφυλλος ενοχλήθηκε με τίτλο που προβλήθηκε στην εκπομπή που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου που έγραφε: «Ερμήνευσαν Τριαντάφυλλο και αποχώρησαν από το J2US».
Ο λόγος για τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Κώστα Αγέρη οι οποίοι βρέθηκαν καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής, «Super Κατερίνα» μιλώντας για την αποχώρησή τους από το J2US το Σάββατο μετά την ερμηνεία τους, «Σπάω Τα Ρολόγια», τραγούδι του Τριαντάφυλλου.
Με ανάρτηση στο Instagram ο τραγουδιστής, που παρακολούθησε την εκπομπή ξέσπασε, λέγοντας: «Ναι εγώ φταίω που αποχώρησαν, ρε πάτε καλά Κατερίνα Καινούργιου σοβαρέψου λίγο κορίτσι μου, δηλαδή έλεος. Στο Survivor εγώ φταίω σε όλα, εγώ φταίω έλεος ρε τα ίδια πάλι; Ύστερα σου λέει Φίλη μου η Κατερίνα».
Η Κατερίνα Καινούργιου αναδημοσίευσε το story του Τριαντάφυλλου, απαντώντας το εξής: «Πας καλά Τριαντάφυλλε; Είσαι η αδυναμία μας, πλάκα κάνουμε και μη μιλάς άσχημα εδώ» απάντησε η παρουσιάστρια.
Τότε, ο Τριαντάφυλλος της αποκρίθηκε μέσω βίντεο: «Κάνετε πλάκα; Μόνο εσείς κάνετε τέτοια πλάκα Κατερίνα μου. Εμείς όμως όταν κάνουμε πλάκα είμαστε οι χειρότεροι. Αν αύριο βρέξει και χαλάσει το μαλλί σου θα φταίω εγώ Κατερίνα, αν αύριο δεν έχεις νούμερα στη εκπομπή σου θα φταίω εγώ, αν μεθαύριο θα έχεις νούμερα πάλι θα φταίω εγώ τι να πω… εκεί η ζούγκλα (Survivor) που ήμουν ήταν παράδεισος σε αυτά που ζούμε εδώ πέρα. Τι είναι αυτά ρε; Φταίω εγώ που βγήκαν οι άλλοι έξω».
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο efood, να επιλέξεις το efood market, να κάνεις τα ψώνια σου και σε πολύ λίγο η παραγγελία θα είναι σε εσένα
Τριήμερο στην πρωτεύουσα; Businesstrip ή ταξίδι αναψυχής; Το MoxyAthens City στην καρδιά της πόλης μπορεί να σε κάνει να τη δεις και, κυρίως, να τη ζήσεις διαφορετικά!