Μεγακλής Βιντιάδης για Καινούργιου: «Της αρέσει να εκνευρίζεται, ίσως πιστεύει ότι έτσι προκαλεί τηλεθέαση»
Ο σκηνοθέτης σχολίασε τις εκπομπές που προβάλλονται στην τηλεόραση - Δείτε το βίντεο με όσα είπε, μεταξύ άλλων, για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά
Τις εκπομπές που προβάλλονται τη φετινή τηλεοπτική σεζόν σχολίασε ο σκηνοθέτης, Μεγακλής Βιντιάδης, σε δηλώσεις που έκανε.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «OPEN Weekend» τοποθετήθηκε για τους Γιώργο Λιάγκα, Φαίη Σκορδά, Κατερίνα Καινούργιου, και Βίκυ Καγιά.
Αρχικά, για τον Γιώργο Λιάγκα δήλωσε: «Είναι έξυπνος, δεν είναι κουτός, ξύπνιος είναι. Ξέρει να δημιουργεί καταστάσεις για να συζητιούνται, να γράφουν τα περιοδικά και να σχολιάζουν οι άλλες εκπομπές, αλλά κι αυτό είναι πλέον κουραστικό».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cosxz6nbm0h5)
Για τη Φαίη Σκορδά, ο Μεγακλής Βιντιάδης είπε: «Η Φαίη Σκορδά αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 ή την αποχώρησαν; Είναι ίδια, δεν έχει αλλάξει κάτι. Εσείς πιστεύετε ότι η εκπομπή αυτή ψυχαγωγεί;».
Στη συνέχεια άφησε το σχόλιό του και για την Κατερίνα Καινούργιου, για την οποία είπε: «Έχει έναν εκνευρισμό, της αρέσει να εκνευρίζεται και να φωνάζει. Ίσως της έχουν πει ή να πιστεύει και η ίδια ότι αυτός ο τρόπος προκαλεί τηλεθέαση».
Τέλος, ο Μεγακλής Βιντιάδης αναφέρθηκε στο GNTM και τη Βίκυ Καγιά: «Είναι μια εκπομπή που μου δίνει την αίσθηση της ανωμαλίας. Για μένα, δεν είναι εκπομπή. Η Βίκυ είναι άξιο και καλό παιδί και αναρωτιέμαι γιατί την κάνει αυτή την εκπομπή» είπε συγκεκριμένα.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.