Κορομηλά - Μενεγάκη: Το backstage βίντεο από την τηλεοπτική τους συνάντηση όπου ξεσπούν σε γέλια

Κορομηλά - Μενεγάκη: Το backstage βίντεο από την τηλεοπτική τους συνάντηση όπου ξεσπούν σε γέλια

«Δεν έχω περάσει καλύτερα μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες» έγραψε η Ρούλα Κορομηλά στα social media - Δείτε την ανάρτησή της, στην οποία ευχαριστεί την Ελένη Μενεγάκη

koromila_mwebnegaki2
Ρούλα Κορομηλά και Ελένη Μενεγάκη συναντήθηκαν τηλεοπτικά, μετά από 27 χρόνια την περασμένη Παρασκευή, γεγονός που συζητήθηκε όσο κανένα στις ψυχαγωγικές εκπομπές αυτές τις μέρες.

Νωρίτερα, το απόγευμα της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου, η Ρούλα Κορομηλά θέλησε να ευχαριστήσει την Ελένη Μενεγάκη, δημοσιεύοντας ένα backstage βίντεο από την ημέρα που πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη».

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά, ανάρτησε ένα βίντεο με τις δυο τους να έχουν ξεσπάσει σε πολλά γέλια και στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε:

«Ελένη μου σε ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία, για τη φιλόξενη αγκαλιά με τη οποία με υποδέχθηκες στο τηλεοπτικό σου σπίτι! Ένιωσα σαν να μη πέρασε μια μέρα. Σε ευχαριστώ για όλα όσα μοιραστήκαμε με λόγια αληθινά, λόγια απ’ την καρδιά, αλλά και για όσα είπαμε μόνο με τα μάτια. Η ευγένεια σου, ο σεβασμός και η αλήθεια είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά που σε οδήγησαν αλλά και σε διατηρούν στην κορυφή τόσα χρόνια και σε ξεχωρίζουν.

Υ.Γ. Δεν έχω γελάσει περισσότερο και δεν έχω περάσει καλύτερα μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Και ας έφαγα το σπρώξιμο της ζωής μου.. Το φχαριστήθηκα! Το βίντεο τα λέει όλα…».

Δείτε το βίντεο


Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης: Μετά τις εκλογές αναμένω μία νέα «έκρηξη» επενδύσεων, διότι θα έχουμε τέσσερα χρόνια μπροστά μας

«Κιβωτός του Κόσμου»: Οι δωρεές και τα πλεονάσματα - Πολυτελή ΙΧ, «υπηρέτες» και... χαρτζιλίκια

Θεσσαλονίκη: «Η Εμμανουέλα ήταν και θα συνεχίσει να είναι μοναδική» λέει η μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης