Σκορδά για Μενεγάκη και Κορομηλά: «Θα κάνανε 60% αν βγαίνανε να πούνε για την κόντρα τους»

Σκορδά για Μενεγάκη και Κορομηλά: «Θα κάνανε 60% αν βγαίνανε να πούνε για την κόντρα τους»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της παρουσιάστριας

Menegaki-skorda-koromila
Σε πολλές από τις πρωινές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης συζητήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Ρούλα Κορομηλά στην Ελένη Μενεγάκη.

Η Φαίη Σκορδά με τη σειρά της και μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» αναφέρθηκε στην τηλεοπτική αυτή συνάντηση μετά από 26 χρόνια.

«Θα κάνανε 60% αν βγαίνανε να πούνε για την κόντρα τους. Αυτό είναι το κίτρινο. Αυτό είναι το σωστό μήνυμα που περνάνε. Η Ελένη θα μπορούσε να κάνει 80% τηλεθέαση -καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Το μήνυμα από αυτή τη συνέντευξη είναι ότι σεβόμαστε τους τηλεθεατές. Δεν το εκμεταλλεύτηκαν» είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cons997v1ohl)


Η συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά στην Ελένη Μενεγάκη 
Η Ρούλα Κορομηλά και η Ελένη Μενεγάκη συναντήθηκαν μετά από 26 χρόνια στην τηλεοπτική οθόνη, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου. Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» και ξεκίνησαν τη συνομιλία τους με ένα κοινό πλάνο τους από το 1996 στο Πρωινό.

«Η διάρκεια είναι το σημαντικό. Μπήκες κι εσύ μέσα, άρπαξες -ας μου επιτραπεί το ρήμα- τα θετικά στοιχεία που έβλεπες, τα ακολούθησες, έβαλες τη δική σου προσωπικότητα και να ‘σαι τώρα 30 χρόνια στην τηλεόραση. Βέβαια είσαι στην ίδια ώρα. Και το μεσημέρι και το πρωί» επεσήμανε η Ρούλα Κορομηλά στην Ελένη Μενεγάκη στα πρώτα λεπτά της συζήτησής τους, και στη συνέχεια τη ρώτησε για τον λόγο, για τον οποίο δεν αναλαμβάνει τη βραδινή τηλεοπτική ζώνη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cold8rmg8gk9)
Κλείσιμο

Η Ελένη Μενεγάκη με τη σειρά της απάντησε: «Πριν από 10-12 χρόνια, όταν μου ζητήθηκε να αλλάξω ζώνη και ναι το έκανα, είπα ότι δεν θα ξαναγυρίσω πίσω. Αλήθεια θα απαντήσω. Πάλι παρακολουθώντας τη ζωή σου, που πάλι είχες προηγηθεί, έβλεπα ότι είναι πολύ δύσκολο να σε εμπιστευτούν, ξεκινώντας κάτι που πάντα υπήρχε η σύγκριση με σένα. Έπρεπε να με αποδεχτούν και μέχρι να με αποδεχτούν, για να γίνω κι εγώ καλή, όχι καλύτερη, γιατί δεν είχα κάποιον προσόν εμπειρίας… Βλέποντας εσένα ότι είναι δύσκολο όταν κρατάς πολλά καρπούζια –και το πρωί, και το βράδυ- δεν θα με βοηθούσε στο να κάνω οικογένεια».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coldbikrsjsp)

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια της μεσημεριανής εκπομπής του MEGA επισήμανε: «Όταν αυτό το κατάλαβα γύρω στα 30 μου, είπα “εγώ τι θα αντέξω περισσότερο; Θα μου αρέσει αν δεν έχω έναν άνθρωπο κι αν δεν κάνω και παιδιά;”, οπότε είπα “κάτσε, μην αφήσεις τίποτα για αργότερα αφού το θέλεις και το έχεις ανάγκη”. Και έτσι πέρασαν τα χρόνια. Μέχρι τα 40 έκανα αυτή τη διαδρομή, την οικογενειακή. Και πάλι ζορίστηκα. Σκέψου να είχα και βραδινά προγράμματα και να είχα και τέτοια… Άλλες αγωνίες».

«Υπήρχαν φορές που πιέστηκα πολύ, έλεγα μα που τη βρίσκω τη δύναμη. Εσύ πιέστηκες ποτέ; Δεν κλαίγομαι, έχω περάσει φανταστικά και έχω ευχαριστηθεί τη διαδρομή. Δεν ξέρω τι καταλαβαίνει ο κόσμος όταν μας βλέπει σε ένα λαμπερό περιβάλλον» κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coldhha23oo9)

Σε άλλο σημείο της συζήτησής τους οι δύο γυναίκες μίλησαν για τις φήμες, που τις ήθελαν να βρίσκονται σε κόντρα: «Δεν είναι ωραίο να τρωγόμαστε μεταξύ μας, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου! Υπάρχουν τα τηλέφωνα. Αν εγώ είχα τσακωθεί μαζί σου όπως κατά καιρούς λέγεται, απολύτως προσωπικά, δεν έχω τίποτα με την Ελένη. Παρόλα αυτά είμαι χαρούμενη και περήφανη γιατί φτιάχνοντας τον Πρωινό καφέ, η συνέχεια ήταν η Ελένη Μενεγάκη. Θα ήμουν ηλίθια να μην είμαι ευχαριστημένη από τη στιγμή που δεν κάνουμε τα ίδια προγράμματα» είπε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coldm3ln47gp)

Η Ελένη Μενεγάκη παίρνοντας τον λόγο ανέφερε για ζήτημα: «Άκουσα που είπαν κάνα δυο φορές “αυτές γιατί δεν βρέθηκαν ποτέ;”, και ομολογώ ότι κι εγώ σκέφτηκα ότι εγώ ποτέ δεν έχω μαλώσει με τη Ρούλα, δεν έχουμε πέσει πάνω σε μία εκπομπή, δεν έχουμε κάτι να ανταγωνιστούμε. Δεν έχουμε πέσει η μία με την άλλη σε μία εκπομπή», ενώ η οικοδέσποινα της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA» πρόσθεσε: «Νομίζω ότι ήταν οι συγκυρίες τέτοιες. Δεν είχα καθόλου χρόνο κι εσύ έκανες αυτό που έκανες και δεν ένιωσε καμιά μας την ανάγκη… Σκέφτηκα γιατί το συντηρούν αυτό, αφού δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε; Βρε μήπως έτσι σκέφτεται έτσι η Ρούλα για μένα; Μπορεί και να μου πέρασε από το μυαλό» ανταπάντησε η Ελένη Μενεγάκη, αναφέροντας ως παράδειγμα την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coldnw9561bt)


Λίγο αργότερα η Ρούλα Κορομηλά ρώτησε την Ελένη Μενεγάκη: «Έχεις αυλή; Στην αρχή όταν πρωτοξεκίνησα, υπήρχαν διάφοροι άνθρωποι δίπλα μας. Θα το συνάντησες κι εσύ αυτό. Κάποια στιγμή βλέποντας τα δημοσιεύματα, έλεγα πώς γίνεται να βγαίνει αυτό στον Τύπο. Τελικά ανακάλυψα ότι κάποιοι από τους 5 έκαναν τις διαρροές. Αυτό στην αρχή δεν το είχαμε υποπτευθεί. Συνειδητοποίησα ότι κάποιοι άνθρωποι γύρω μας είναι επικίνδυνοι μοχλοί. Κόβωντας όλη αυτή την αυλή, ηρέμησε το κεφάλι μου».

Ειδήσεις σήμερα:

Κιβωτός του Κόσμου: Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας

«Καλάθι του νοικοκυριού»: Το πείραμα μπορεί και να πετύχει

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 26χρονος για τον θάνατο της 21χρονης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης