Λιάγκας σε πατέρα Αντώνιο: «Με έπαιρνες τηλέφωνο να καλύψω ρεπορτάζ που έπαιζες μπάσκετ με παιδάκια»

Λιάγκας σε πατέρα Αντώνιο: «Με έπαιρνες τηλέφωνο να καλύψω ρεπορτάζ που έπαιζες μπάσκετ με παιδάκια»

«Λυπάμαι που κρύβεσαι και δεν σηκώνεις τα τηλέφωνα, δεν έπεσα από τα σύννεφα» τόνισε ο παρουσιαστής - Δείτε το βίντεο

liagas_paterasantonios83
Η «Κιβωτός του Κόσμου», ο πατέρας Αντώνιος και οι κατηγορίες εις βάρος του για κακοποιητική συμπεριφορά και ασέλγεια, είναι το θέμα που απασχολεί την επικαιρότητα και ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά.

Ο παρουσιαστής απευθύνθηκε στον πατέρα Αντώνιο και αναφέρθηκε στην προσωπική τους σχέση εδώ και πολλά χρόνια, αποκαλύπτοντας παράλληλα, ότι δεν μπορεί να τον βρει στο τηλέφωνο.

Δείτε το βίντεο
Δηλώσεις Λιάγκα για πατέρα Αντώνιο

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι ο πατέρας Αντώνιος του ζητούσε να καλύψει ρεπορτάζ σχετικά με το έργο του και στο τέλος δήλωσε πως «δεν έπεσε από τα σύννεφα» με όσα κυκλοφορούν τα τελευταία εικοσιτετράωρα εναντίον του.

«Εγώ σήμερα θα διατυπώσω στον πατέρα Αντώνιο καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής πάρα πολλά ερωτήματα» είπε στην έναρξή της εκπομπής «Το Πρωινό» και συνέχισε: «Γνωριζόμαστε χρόνια, από τότε που μ’ έπαιρνες προσωπικά εσύ τηλέφωνο να έρθω να καλύψω ως νεαρός ρεπόρτερ τότε στο Alter που έπαιζες μπάσκετ με παιδάκια μέχρι το τηλεφώνημά σου πριν 2-3 χρόνια, όταν ήρθα ως κεντρικός παρουσιαστής στα εγκαίνια της νέας μονάδας στον Κολωνό».

«Λυπάμαι που εδώ και 3-4 μέρες κρύβεσαι και δεν σηκώνεις και τα τηλέφωνα. Αλλάζουν οι άνθρωποι, τους αλλάζουν οι καταστάσεις. Κάτι είχαμε καταλάβει. Για να μην πέφτουμε απ’ τα σύννεφα, διότι εγώ δεν έπεσα από τα σύννεφα όπως όλη η Ελλάδα. Αλλά αν δεν έχουμε αποδείξεις και τεκμήρια, καταλαβαίνουμε αλλαγές συμπεριφορών και γι’ αυτό θα μιλήσω κι εγώ σήμερα» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ ο Τάσος Τεργιάκης αποκάλυψε ότι ένα κορυφαίο στέλεχος της ΜΚΟ αναμένεται να κληθεί για ανωμοτί κατάθεση μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.

«Να σε ενημερώσω, μιας και δεν μου σηκώνεις τώρα τα τηλέφωνα, ότι κορυφαίος εκκλησιαστικός φορέας μου είπε για εσένα το εξής: όποιος κατουράει στη θάλασσα, το βρίσκει στο αλάτι» είπε αργότερα ο παρουσιαστής, απευθυνόμενος στον πατέρα Αντώνιο.


Ειδήσεις σήμερα:

Πότε πληρώνονται οι κύριες και επικουρικές συντάξεις Δεκεμβρίου

H σύζυγος του πατέρα Αντωνίου που μίλησε για συμφέροντα πίσω από τις καταγγελίες για την «Κιβωτό»

Είχα δεχθεί πόλεμο για τον νόμο που επιτρέπει αλλαγή διοικήσεων σε δομές, είπε Μιχαηλίδου για την «Κιβωτό»



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης