Ζόι Κράβιτζ: Δεν ξέρω αν θέλω να αποκτήσω οικογένεια, μετά το διαζύγιο με τον Καρλ Γκλούσμαν

Ζόι Κράβιτζ: Δεν ξέρω αν θέλω να αποκτήσω οικογένεια, μετά το διαζύγιο με τον Καρλ Γκλούσμαν

«Υπάρχει ακόμα πολλή ζωή μπροστά μου για να ανακαλύψω» ανέφερε 

zoe_kravitz
Η Ζόι Κράβιτζ μίλησε για το ενδεχόμενο να αποκτήσει οικογένεια.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, δεν είναι σίγουρη αν θέλει γάμο και παιδιά, μετά το διαζύγιό της με τον Καρλ Γκλούσμαν.

Μιλώντας στο GQ, η Ζόι Κράβιτζ ανέφερε πως: «Τώρα έμαθα να σκέφτομαι τον εαυτό μου, το ποια είμαι και τι θέλω. Οπότε δεν ξέρω». Τόνισε μάλιστα, πως ο χωρισμός της το 2021, μετά από 18 μήνες γάμου με τον ηθοποιό μπορεί να ήταν επώδυνος, αλλά της έμαθε πολλά για την ίδια.

«Συναντάς κάποιον που είναι καταπληκτικός και θέλει να σε παντρευτεί. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Εφόσον, δεν υπάρχει κανένα λάθος, τότε γιατί να μην το κάνεις; Τον αγαπάς και αυτό κάνεις», δήλωσε η 33χρονη.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να γίνει μητέρα κάποια στιγμή μελλοντικά. «Αυτή είναι μια σκληρή και άβολη ερώτηση. Όχι από εσένα προς εμένα. Αλλά από μια γυναίκα στον εαυτό της», ανέφερε αρχικά.

«Ίσως δεν είναι αυτό που θέλω. Ενώ υποτίθεται αυτό θα πρέπει να θέλω. Γάμο και παιδιά. Λοιπόν, δεν ξέρω αν θέλω κάτι από αυτά», συμπλήρωσε.

Δήλωσε μάλσιτα, πως αν και βρίσκει την «οικογενειακή ζωή» συναρπαστική κατά κάποιον τρόπο, συνειδητοποίησε πως «υπάρχει ακόμα πολλή ζωή μπροστά της για να ανακαλύψει».

«Σταμάτησα να ρομαντικοποιώ όλα αυτά τα κλασσικά στερεότυπα. Ναι, είναι χαριτωμένα για μια στιγμή, όμως μετά παύουν να είναι», τόνισε.

shutterstock_1325994830

Εκείνη και ο Καρλ Γκλούσμαν ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2016 και αρραβωνιάστηκαν δύο χρόνια αργότερα. Τον Ιούνιο του 2019 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, όμως τον Ιανουάριο του 2021 η κόρη της Λίσα Μπονέ και του Λένι Κράβιτζ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Ωστόσο, κανείς τους δεν κρατάει κακία απέναντι στον άλλο, με την ηθοποιό να αναφέρει σε συνέντευξή της στο «Another» πως ο πρώην σύζυγός της είναι «ένα απίστευτο ανθρώπινο ον».

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

GNTM5: Το «golden pass» πρόλαβε να... πηδήξει από το καράβι πριν βουλιάξει - Δείτε βίντεο

ΗΠΑ: Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για πρόεδρος το 2024


Πολωνία: Eπιβεβαιώνει επίσημα πως «πύραυλος ρωσικής κατασκευής» έπληξε την επικράτεια σκοτώνοντας δύο πολίτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης