Οι δηλώσεις που έκανε προβλήθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό μας» και με αφορμή το απόσπασμα αυτό, η Έλενα Χριστοπούλου θέλησε να της δώσει μια συμβουλή.
«Θέλω να δώσω μια γλυκιά συμβουλή στη Ραμόνα. Επειδή κάποια στιγμή είπε ότι δεν μπορεί η Σοφία Χατζηπαντελή να κάνει τηλεόραση εδώ, γιατί δεν ξέρει καλά ελληνικά και δεν μιλάει καλά τη γλώσσα. Θέλω να πω ότι η γλώσσα μας βιάζεται από όλους μας καθημερινά ποικιλοτρόπως και στην τηλεόραση και όχι μόνο», είπε αρχικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cobvec22pg3t)
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δεν μπορεί η Ραμόνα, την οποία συμπαθώ και εκτιμώ, να λέει κάτι για ένα άλλο κορίτσι, όταν κι εκείνης τα ελληνικά δεν είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Αυτά τα λέει χρόνια η Ραμόνα, εγώ τη συμπαθώ και την εκτιμώ. Δεν μπορούμε να λέμε για άλλες γυναίκες τέτοια πράγματα, όταν κι εμείς δεν είμαστε..».
Αναφορικά με την ίδια τη Ραμόνα σαν προσωπικότητα, είπε: «Είναι εκρηκτική και με πολλή αγάπη της λέω ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για άλλες γυναίκες έτσι, με πολλή αγάπη».
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.