Για τη Σοφία Χατζηπαντελή και τις αλλαγές σε τηλεοπτικά προγράμματα που έχουν να κάνουν με τη μόδα μίλησε η Ραμόνα Βλαντή σε τηλεοπτικές δηλώσεις της.
Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» σχολίασε αρχικά την αποκάλυψη που έκανε πρώην συνεργάτης της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, ότι είχε παράπονο από τη Βίκυ Καγιά στο GNTM.
«Δεν αμφιβάλλω, δεν αμφιβάλλω καθόλου να έκανε bullying στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το ξέρουμε όλοι στο χώρο. Όσοι είναι γλυκείς στην κάμερα και συννεφάκια… Εσύ δεν έχεις ακούσει; Δε τα ξέρεις; Κι εσείς τα ξέρετε, όλοι τα ξέρουμε, άσχετα αν δε μιλάει κανείς» δήλωσε η Ραμόνα Βλαντή.
Στη συνέχεια, σε ερώτηση των ρεπόρτερ για το πού θα ταίριαζε η Σοφία Χατζηπαντελή, η Ραμόνα Βλαντή είπε: «Είναι πολύ τηλεοπτική, μισά ελληνικά μισά αγγλικά.. Το Twitter ξετρελάθηκε μαζί της. Να πάει σε κάτι που ταιριάζει πάνω σε αυτό που είναι. Ας κάνουν το Drad Show με τον Ρου Πολ, να το φέρουν στην Ελλάδα και ας είναι στην επιτροπή, δεν θα σου πω τίποτα».
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.