Aυτός είναι ο Ελληνας που ασφάλισε από τα μάτια της Τέιλορ ως ερπετά και οστά αγίων – Συνάπτει τα πιο πρωτότυπα συμβόλαια στον πλανήτη (pics, video)

Aυτός είναι ο Ελληνας που ασφάλισε από τα μάτια της Τέιλορ ως ερπετά και οστά αγίων – Συνάπτει τα πιο πρωτότυπα συμβόλαια στον πλανήτη (pics, video)

Ασφάλισε τα μάτια της Ελίζαμπεθ Τέιλορ και τις γάμπες της Άντζι Ντίκινσον έναντι 8 εκατομμυρίων δολαρίων. Αλλά και εκείνος που ασφάλισε την μεταφορά ερπετών στη χώρα μας, οστά αγίων και τυχόν λανθασμένες αποφάσεις διοικητικών συμβουλίων

XRWMA_1__5_
Ηταν εκείνος που ασφάλισε τα μάτια της Ελίζαμπεθ Τέιλορ και τις γάμπες της Άντζι Ντίκινσον. Αλλά και εκείνος που ασφάλισε τη μεταφορά ερπετών στη χώρα μας, οστά αγίων, ατυχείς αποφάσεις σημαντικών διοικητικών συμβουλίων και εξαγωγικών προϊόντων που επέφεραν βλάβη στον καταναλωτή.

Ο Γιώργος Καραβίας θεωρείται και είναι ο «πρύτανης» των ασφαλειών. Παρόλο που σπούδασε Οικονομικά στο City του Λονδίνου, μια τυχαία αγγελία τον έφερε στον δρόμο του ασφαλιστικού οργανισμού Lloyd’s of London, όπου εργάστηκε για οκτώ χρόνια.

Το Λονδίνο ήταν εκείνο που του άνοιξε πρώτο την πόρτα των πιο πρωτοποριακών για την εποχή συμβολαίων.

«Στην αφετηρία της καριέρας μου, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η ασφάλιση των ματιών της Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Η ηθοποιός ζητούσε να ασφαλίσουμε τη λάμψη των ματιών της από απώλεια ή ατύχημα.

Κλείσιμο
Για τον σκοπό αυτόν δημιουργήθηκε μια ομάδα από δύο οφθαλμίατρους και δύο δικηγόρους μαζί με τους οποίους συνθέσαμε τους όρους του πρώτου, σε αυτό το είδος, ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Η σύνθεση των όρων αυτού του συμβολαίου αποτέλεσε τη βάση πάνω στην οποία στηρίχθηκαν και εξελίχθηκαν τα σημερινά ασφαλιστήρια συμβόλαια κάλυψης καλλιτεχνών, αθλητών και πιλότων.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης