Έμα Τόμσον για την απιστία του Κένεθ Μπράνα: Ήμουν τελείως τυφλή

Έμα Τόμσον για την απιστία του Κένεθ Μπράνα: Ήμουν τελείως τυφλή

Ο κορυφαίος σεξπιρικός ηθοποιός διατηρούσε παράλληλη σχέση με την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ όταν ήταν παντρεμένος με την Τόμσον

emma_keneth
Η Έμα Τόμσον παραδέχθηκε ότι ήταν «τελείως τυφλή» ως προς τις παράλληλες σχέσεις του Κένεθ Μπράνα κατά τη διάρκεια του γάμου τους, και πιο συγκεκριμένα ως προς τον δεσμό του με την τότε συμπρωταγωνίστριά του, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ.

Η συγκεκριμένη σχέση έβαλε τέλος το 1995 στον γάμο της Τόμσον με τον κορυφαίο σεξπιρικό ηθοποιό, με τον οποίο είχε παντρευτεί το 1989, μόλις δυο χρόνια μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα ταινίας.

Ο Μπράνα συμπρωταγωνίστησε με την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ στην ταινία «Φράνκενσταϊν» το 1994, με τον παντρεμένο σταρ να υποκύπτει στην εκκεντρική γοητεία της μετέπειτα μούσας του Τιμ Μπάρτον.



Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο New Yorker, η 63χρονη σήμερα Τόμσον είπε ότι αισθάνθηκε «ταπεινωμένη» από την προδοσία του τότε συζύγου της και σοκαρισμένη με τον ίδιο της τον εαυτό, που δεν είχε καταλάβει τίποτα.

«Ήμουν τελείως τυφλή ως προς τις σχέσεις που έκανε με άλλες γυναίκες στα σετ των ταινιών του. Το μάθημα που πήρα είναι πώς η επιθυμία σου να ξεγελάσεις τον εαυτό σου μπορεί εύκολα να σε τυφλώσει», εξηγεί η ηθοποιός.

Ο αντίκτυπος της προδοσίας του Μπράνα ήταν μεγάλος: «Ήμουν μισοπεθαμένη. Έχασα κάθε αίσθηση ότι αξίζω την αγάπη», λέει χαρακτηριστικά η 63χρονη.

Mary Shelley's Frankenstein 1994 Trailer | Robert De Niro


Η Τόμσον μίλησε στη συνέντευξή της και για τον άνδρα που τη βοήθησε να μαζέψει τα κομμάτια της και να επουλώσει τις πληγές της. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον ηθοποιό Γκρεγκ Γουάιζ, που συμπρωταγωνίστησε μαζί της στο «Λογική και ευαισθησία». Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2003 και απέκτησαν δυο παιδιά μαζί, μια βιολογική κόρη και έναν υιοθετημένο γιο από τη Ρουάντα.

Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε παλαιότερες συνεντεύξεις της η Τόμσον έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν κρατά καμία κακία ούτε στον πρώην άνδρα της ούτε στην Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, την οποία χαρακτήρισε μάλιστα εξαιρετική γυναίκα. Και οι τρεις τους εμφανίστηκαν αρκετά χρόνια μετά στο franchise ταινιών του Χάρι Πότερ.


Ειδήσεις σήμερα:

Άγριος καυγάς στα Καλά Νερά Βόλου: 35χρονος «κάρφωσε» μαχαίρι στον γείτονά του για μια αποθήκη

Διπλό θρίλερ με αεροπλάνα της Emirates - Όλο το χρονικό τρόμου για εκατοντάδες επιβάτες

Επιδείνωση του καιρού από το βράδυ - Δείτε τη πρόγνωση του Σαββατοκύριακου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης