Η Έμα Τόμσον παραδέχθηκε ότι ήταν «τελείως τυφλή» ως προς τις παράλληλες σχέσεις του Κένεθ Μπράνα κατά τη διάρκεια του γάμου τους, και πιο συγκεκριμένα ως προς τον δεσμό του με την τότε συμπρωταγωνίστριά του, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ.
Η συγκεκριμένη σχέση έβαλε τέλος το 1995 στον γάμο της Τόμσον με τον κορυφαίο σεξπιρικό ηθοποιό, με τον οποίο είχε παντρευτεί το 1989, μόλις δυο χρόνια μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα ταινίας.
Ο Μπράνα συμπρωταγωνίστησε με την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ στην ταινία «Φράνκενσταϊν» το 1994, με τον παντρεμένο σταρ να υποκύπτει στην εκκεντρική γοητεία της μετέπειτα μούσας του Τιμ Μπάρτον.
Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο New Yorker, η 63χρονη σήμερα Τόμσον είπε ότι αισθάνθηκε «ταπεινωμένη» από την προδοσία του τότε συζύγου της και σοκαρισμένη με τον ίδιο της τον εαυτό, που δεν είχε καταλάβει τίποτα.
«Ήμουν τελείως τυφλή ως προς τις σχέσεις που έκανε με άλλες γυναίκες στα σετ των ταινιών του. Το μάθημα που πήρα είναι πώς η επιθυμία σου να ξεγελάσεις τον εαυτό σου μπορεί εύκολα να σε τυφλώσει», εξηγεί η ηθοποιός.
Ο αντίκτυπος της προδοσίας του Μπράνα ήταν μεγάλος: «Ήμουν μισοπεθαμένη. Έχασα κάθε αίσθηση ότι αξίζω την αγάπη», λέει χαρακτηριστικά η 63χρονη.
Κλείσιμο
Η Τόμσον μίλησε στη συνέντευξή της και για τον άνδρα που τη βοήθησε να μαζέψει τα κομμάτια της και να επουλώσει τις πληγές της. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον ηθοποιό Γκρεγκ Γουάιζ, που συμπρωταγωνίστησε μαζί της στο «Λογική και ευαισθησία». Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2003 και απέκτησαν δυο παιδιά μαζί, μια βιολογική κόρη και έναν υιοθετημένο γιο από τη Ρουάντα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε παλαιότερες συνεντεύξεις της η Τόμσον έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν κρατά καμία κακία ούτε στον πρώην άνδρα της ούτε στην Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, την οποία χαρακτήρισε μάλιστα εξαιρετική γυναίκα. Και οι τρεις τους εμφανίστηκαν αρκετά χρόνια μετά στο franchise ταινιών του Χάρι Πότερ.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας