Avatar: Νέες δηλώσεις του Τζέιμς Κάμερον αποκαλύπτουν το τέλος του franchise

Avatar: Νέες δηλώσεις του Τζέιμς Κάμερον αποκαλύπτουν το τέλος του franchise

«Εντάξει, ας ολοκληρώσουμε την ιστορία με την τρίτη ταινία και ας μην συνεχίσουμε ατελείωτα» ήταν μερικά από τα λόγια του γνωστού σκηνοθέτη 

avatar__1_
Ο Τζέιμς Κάμερον προχώρησε σε μια απρόσμενη δήλωση σχετικά με την μοίρα των επόμεων ταινιών του Avatar. Ο δημιουργός και σκηνοθέτης της δημοφιλούς ταινίας, ξεκαθάρισε το τοπίο, λίγο πριν την πρεμιέρα της δεύτερης ταινίας με τίτλο «Avatar: The Way of Water», που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο στις αίθουσες.

Ο γνωστός σκηνοθέτης μιλώντας στο Total Film, αποκάλυψε πως ίσως το franchise του Avatar, να τελειώσει ως τριλογία, παρόλο που αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι το  Avatar θα ολοκληρώνονταν σε 5 ταινίες, μέχρι το 2028.

Avatar: The Way of Water | Official Trailer

Σε περίπτωση που το Avatar 2 φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα στο box office, πιθανώς αυτό να σηματοδοτήσει και έναρξη της τρίτης ταινίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ξένου Τύπου, ο Κάμερον είναι ήδη έτοιμος για το plan B, για να ολοκληρωθεί η ιστορία της Pandora και του Jake Sully με το Avatar 3.
Κλείσιμο
Η δήλωση του Κάμερον που υπαινίχθηκε ότι το Avatar θα ολοκληρωθεί ως τριλογία:
«Η αγορά μπορεί να μας πει ότι είμαστε τελειωμένοι σε τρεις μήνες, ή μπορεί να είμαστε μισοτελειωμένοι, που σημαίνει: "Εντάξει, ας ολοκληρώσουμε την ιστορία με την τρίτη ταινία και ας μην συνεχίσουμε ατελείωτα", αν απλά δεν είναι κερδοφόρο... Βρισκόμαστε σε έναν διαφορετικό κόσμο τώρα από ό,τι όταν έγραφα αυτά τα πράγματα. Είναι το διπλό χτύπημα, η πανδημία και το streaming. Ή, αντιθέτως, ίσως θυμίσουμε στον κόσμο τι σημαίνει να πηγαίνεις στο σινεμά. Αυτή η ταινία σίγουρα το κάνει αυτό. Το ερώτημα είναι: πόσοι άνθρωποι νοιάζονται τώρα;» δήλωσε σε συνέντευξή του στο Total Film. 
James_Cameron_

Η πλοκή
Το «Avatar: The Way of Water» διαδραματίζεται πάνω από 10 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και ξεκινά να διηγείται την ιστορία της οικογένειας των Sully (Jake, Neytiri και των παιδιών τους), τα βάσανα που τους ακολουθούν, τα άκρα που θα φτάσουν για να παραμείνουν ασφαλείς, τις μάχες που θα δώσουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που θα υπομένουν.

avatar555


Στο σίκουελ πρωταγωνιστούν οι: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi, και Kate Winslet.

Το Avatar: The Way of Water θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου 2022.




Ειδήσεις σήμερα:

Με τον Κέρι τα είπε ο Μητσοτάκης στην Αίγυπτο - Παρέμβαση για τη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής στη Μεσόγειο

Μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη στην Αίγυπτο - Ελπίδες ότι βρέθηκε ο τάφος της Κλεοπάτρας

Παρατείνονται οι κυρώσεις κατά Τούρκων για τις παράνομες γεωτρήσεις στην Κύπρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης