Ο Τζέιμς Κόρντεν «έκλεψε» αστείο του Ρίκι Τζερβέις - «Δεν ήξερα ότι ήταν δικό του» ισχυρίζεται

Ο Τζέιμς Κόρντεν «έκλεψε» αστείο του Ρίκι Τζερβέις - «Δεν ήξερα ότι ήταν δικό του» ισχυρίζεται

O Τζερβέις ξεμπρόστιασε τον συμπατριώτη του στο Twitter, όμως αργότερα διέγραψε τη δηκτική ανάρτηση επειδή ένιωσε άσχημα για τον Κόρντεν

gervais
Συγγνώμη αναγκάστηκε να ζητήσει μέσω των social media ο Τζέιμς Κόρντεν, ο οποίος αναπαρήγαγε στην εκπομπή του σχεδόν «λέξη προς λέξη» ένα αστείο του Ρίκι Τζερβέις, χωρίς να αναφέρει ότι είναι υλικό άλλου κωμικού.

Ο 61χρονος Τζερβέις «ξεμπρόστιασε» τον Κόρντεν στο Twitter ποστάροντας το σχετικό κλιπ από το σόου «The Late Late Show» που προβλήθηκε το βράδυ του Χαλογουίν και χαρακτηρίζοντας δηκτικά ως «πανέξυπνο» το κλεμμένο αστείο. Αργότερα ωστόσο έσβησε την αρχική του ανάρτηση, λέγοντας ότι αισθάνθηκε άσχημα για τον παρουσιαστή. Μάλιστα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση follower του, εκτίμησε ότι η ευθύνη της λογοκλοπής βαρύνει πιθανότατα κάποιον από τους συγγραφείς της εκπομπής που χρησιμοποίησε αυτό το υλικό αν αγνοία του παρουσιαστή. 



Κλείσιμο
Ο Κόρντεν έσπευσε να απαντήσει στις επικρίσεις που δέχτηκε στα social media κάνοντας λόγο για «ακούσια» χρήση του αστείου.

«Είπα άθελά μου ένα ευφυέστατο αστείο του Ρίκι Τζερβέις στη χθεσινοβραδυνή εκπομπή. Προφανώς δεν ήξερα ότι ήταν δικό του. Είναι πολύ έξυπνο, επειδή είναι αστείο του Ρίκι Τζερβέις. Μπορείτε να δείτε όλα τα εξαιρετικά σταντ απ σόου του Ρίκι στο Netflix», έγραψε ο Κόρντεν στο Twitter.

To επίμαχο αστείο, που συμπεριλαμβανόταν στο σταντ απ σόου του Τζερβέις με τίτλο Humanity από το 2018 ουσιαστικά τρολάρει τους χρήστες του Twitter που εξοργίζονται με το παραμικρό.

Ο Κόρντεν ανέφερε το συγκεκριμένο αστείο, αλλάζοντας ελάχιστα την διατύπωση, στο τμήμα της εκπομπής του που σχολίασε την εξαγορά της πλατφόρμας από τον Έλον Μασκ. «Εάν κάποιος κρεμάσει στην κεντρική πλατεία μιας πόλης μια αφίσα που να γράφει ότι παραδίδει μαθήματα κιθάρας, δεν θα αρχίσουν όλοι οι κάτοικοι να λένε "δεν θέλω να μάθω κιθάρα, θέλω να μάθω πιάνο παλιοκαθίκι!". Αυτή η αφίσα δεν απευθυνόταν σ' εσένα αλλά σε κάποιον άλλον. Δεν χρειάζεται να θυμώνεις για τα πάντα!» είπε ο κωμικός.





Ειδήσεις σήμερα:

Παμφάγοι οι Ελληνες - Το 73% καταναλώνει μέχρι και 3,3 κιλά κρέας το μήνα

Η μητέρα περιέγραφε «με απόλυτη φυσικότητα τα εκτρώματα στο σπίτι» στα Πετράλωνα

Η Λένι Κλουμ απαντά στα αρνητικά σχόλια για την καμπάνια εσωρούχων με τη μητέρα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης