Βίντεο: Η Σακίρα βοηθάει τον πατέρα της στο νοσοκομείο

Βίντεο: Η Σακίρα βοηθάει τον πατέρα της στο νοσοκομείο

Η Κολομβιανή σταρ έχει να αντιμετωπίσει πολλά μέτωπα

Shakira_New
Πολύ δύσκολες είναι οι στιγμές που περνάει το τελευταίο διάστημα η Σακίρα. Η Κολομβιανή σταρ προσπαθεί να ισορροπήσει καθώς σε προσωπικό επίπεδο είναι στα χειρότερά της μετά τον χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ. Παράλληλα είναι πολύ στεναχωρημένη καθώς ο αγαπημένος της πατέρας βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Η τραγουδίστρια που δεν λείπει λεπτό από το πλευρό του πατέρα της τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο και ανέβασε βίντεο στο οποίο κάνει ότι μπορεί για να τον βοηθήσει να σταθεί στα πόδια του.

Στο βίντεο τη βλέπουμε να τον βοηθά να κάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης υπό το βλέμμα του γιατρού του.


«Και η ζωή συνεχίζεται μεταξύ επισκέψεων στο νοσοκομείο και αποκριάτικων στολών», έγραψε η Σακίρα στη λεζάντα που συνόδεψε το βίντεο.

Σε προηγούμενη της ανάρτηση η τραγουδίστρια είχε ανέβασε φωτογραφίες από το Halloween που όπως εξήγησε το έκανε για τα παιδιά της και επειδή θέλει να είναι χαρούμενα.


«Τα πράγματα που κάνει κανείς για τα παιδιά του. Φοράει κοστούμι όλο το Σαββατοκύριακο μόνο και μόνο για να τα δει να χαμογελούν»,
έγραψε στο Instagram της.

Στενοχωρημένη με την αδιαφορία του Πικέ
Και ενώ ο Πικέ απολαμβάνει την παρέα της νέας του συντρόφου, οι ατυχίες στη ζωή της Σακίρα έρχονται η μία μετά την άλλη.


Μετά τον χωρισμό της με τον ποδοσφαιριστή και τις κατηγορίες για φορολογική απάτη, η Κολομβιανή σταρ αντιμετωπίζει μία νέα οικογενειακή δυσκολία. Πρόσφατα, ο πατέρας της, Γουίλιαμ Μεμπαράκ Τσαδίδ, εισήχθη σε κλινική της Βαρκελώνης με την υγεία του να βρίσκεται σε κίνδυνο.
sakirta_pateras8309
Κλείσιμο

Οι γονείς της ποπ σταρ και ειδικότερα η μητέρα της, έχουν αναφέρει ότι με τον Πικέ είναι «ακόμη οικογένεια», μιας και εκτός από τη μακροχρόνια σχέση τους, οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Παρόλα αυτά, ο Πικέ δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα για την υγεία του παππού των παιδιών του και αυτό είναι ακόμη ένα «χτύπημα» για τη Σακίρα.


Σύμφωνα με την εκπομπή της TeleCinco «El programa de Ana Rosa», ο ποδοσφαιριστής δεν επισκέφτηκε τον πατέρα της στο νοσοκομείο και αυτό είναι κάτι που η ίδια δεν περίμενε να συμβεί.

Αυτό ανέφερε η δημοσιογράφος Αντριάνα Ντορονσόρ , η οποία επικαλείται πηγές κοντά στην τραγουδίστρια.

«Η Σακίρα είναι πολύ στενοχωρημένη που ο Πικέ δεν πήγε να τον δει και που δεν ρώτησε για την υγεία του. Ήθελε να καταστήσει σαφές ότι ο Πικέ δεν έχει επισκεφτεί τον πατέρα της ούτε ρώτησε για την υγεία του» αναφέρθηκε η δημοσιογράφος κατά πληροφορίες της Marca.

Ειδήσεις σήμερα:

Βαρόνος της μαφίας της Ιταλίας συλλαμβάνεται στην Αργεντινή

OHE: Η καλλιέργεια παπαρούνας στο Αφγανιστάν αυξάνεται ραγδαία μετά την επιστροφή των Ταλιμπάν

GNTM 5: Οι τέσσερις νέες παίκτριες και οι... μεταμορφώσεις του «makeover» - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης