Δημήτρης Αρώνης: Δεν συμφωνώ με τον Χρήστο Πολίτη για τη Λάμψη, το κλίμα ήταν ευχάριστο

Δημήτρης Αρώνης: Δεν συμφωνώ με τον Χρήστο Πολίτη για τη Λάμψη, το κλίμα ήταν ευχάριστο

Ο ηθοποιός που αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από τον ρόλο του ταξίαρχου Λεβένταγα μίλησε για την καριέρα του, τις δυσκολίες που πέρασε στα οικονομικά του και τις δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη 

aronis
Συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Αρώνης και μίλησε μεταξύ άλλων, στην περίοδο που χρειάστηκε να δουλέψει στην οικοδομή, για να ανταπεξέλθει οικονομικά, ενώ απάντησε επίσης, σε όσα υποστήριξε ο Χρήστος Πολίτης για τη «Λάμψη».

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» κι αρχικά, εξήγησε γιατί κάνει σπάνια εμφανίσεις. «Έχω 50 χρόνια καριέρας. Αισθάνομαι πολύ γεμάτος και πλέον, δεν εμφανίζομαι συχνά. Έχω συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, όχι μόνο στο Καλημέρα Ζωή», είπε.

«Η σειρά αυτή έκανε τηλεθέαση 70-75%. Μια φορά έφτασε και 90%. Ο Μίκης Θεοδωράκης είχε πει μια φορά "μη με ενοχλείτε, έχει Καλημέρα Ζωή". Από τότε, η σειρά πήρε πιο κουλτουριάρικη μορφή. Επειδή έπαιζα τον ταξίαρχο, με σταματούσαν τα περιπολικά κι ήθελαν να με πάνε στη δουλειά μου», συμπλήρωσε για τον ρόλο του «Ταξίαρχου Λεβένταγα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnxapjd1njy9)

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη, δήλωσε: «Δεν συμφωνώ με την εικόνα που έδωσε ο Χρήστος Πολίτης για τη Λάμψη, δεν ήταν έτσι. Το κλίμα ήταν ευχάριστο και υγιέστατο».

Τέλος, μίλησε για την περίοδο που χρειάστηκε να δουλέψει στην οικοδομή για να επιβιώσει. «Με τα χρήματα της τηλεόρασης σπούδασα τα παιδιά μου. Έκανα οποιαδήποτε δουλειά για να επιβιώσω. Έχτιζε η Ρένα Βλαχοπούλου τη βίλα στην Κηφισιά κι εγώ δούλευα στην οικοδομή», είπε.



Ειδήσεις σήμερα:

Love Island: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τους τα... χάλασε λίγο πριν τον τελικό - Δείτε βίντεο

Μπάιντεν: Είναι «πολύ επικίνδυνο» το ότι ο Πούτιν μιλά για τη χρήση πυρηνικών όπλων

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Η 38χρονη δελέασε τον 36χρονο στο Ηράκλειο με... ομαδικό σεξ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης