Love Island: Ο νέος παίκτης φέρνει γκρίνιες στη βίλα
Απόψε στις 23:15, στο ΣΚΑΪ και κάθε Τρίτη έως έως Σάββατο - Δείτε το τρέιλερ
Ένα special πρωινό περιμένει τα κορίτσια τουLove Islandστο νέο επεισόδιο απόψε στις 23.15 στον ΣΚΑΪ αφού τους το σερβίρει ο νέος Islander!
Τα αγόρια παρακολουθούν από απόσταση με κομμένη την ανάσα και κάνουν τον… σχολιασμό τους για τον νέο Islander. Οι πρώτες ζήλιες δεν αργούν να φανούν με τον Γιώργο Γ. να κάνει σκηνή στην Αναστασία λέγοντάς της πως μιλούσε πολύ με τον νέο Πειρασμό! Παράπονα γίνονται και από την Κλαούντια η οποία θεωρεί πως ο Αλέξανδρος Λ. τα βράδια είναι διαφορετικός απέναντί της.
Το κοινό ψήφισε μέσω της εφαρμογής Love Island Greece App τα δύο αγαπημένα του ζευγάρια και τώρα η Χριστίνα με τον Αλέξανδρο Κ. και η Αναστασία με τον Γιώργο Γ. απολαμβάνουν τα ραντεβού τους εκτός βίλας!
Ο νέος Πειρασμός ξεκινάει τα speed dates με όλα τα κορίτσια και όλες ομολογούν πως η προτίμησή του για ένα κορίτσι της βίλας είναι ξεκάθαρη! Η νύχτα φέρνει στα χέρια ενός Πειρασμού μία κιθάρα και οι μουσικές και τα τραγούδια για τους Islanders ξεκινούν!
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.