Ίσα Ρέι κατά Έζρα Μίλερ: «Είναι ένα παράδειγμα του τι κάνει το Χόλιγουντ για να προστατεύσει τους παραβάτες»

Ίσα Ρέι κατά Έζρα Μίλερ: «Είναι ένα παράδειγμα του τι κάνει το Χόλιγουντ για να προστατεύσει τους παραβάτες»

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «The Flash» έχει μπλέξει σε ιδιαίτερα άσχημες καταστάσεις και έχει συλληφθεί ουκ ολίγες φορές, καταφέρνοντας ωστόσο κάθε φορά να γλιτώνει από τις επιπτώσεις

Rei-Miller
Μίλησε έξω από τα δόντια η ηθοποιός, Ίσα Ρέι για τους μηχανισμούς του Χόλιγουντ και την προστασία που προσφέρουν στον πρωταγωνιστή της ταινίας «The Flash», Έζρα Μίλερ. Ο ηθοποιός παρότι έχει κατηγορηθεί επανειλημμένα για παρενοχλήσεις, όπως όλα δείχνουν, δεν έχει καμία ουσιαστική επίπτωση στην καριέρα του.

Η Ίσα Ρέι απαντώντας σε ερώτηση του περιοδικού Elle σχετικά με το πώς πρέπει να αλλάξει η βιομηχανία του θεάματος είπε: «Νομίζω ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό, να καταλάβουμε τη φράση: “Ακούστε τις γυναίκες”».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Μίλερ, ο οποίος φέτος έγινε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες, καθώς τον είχαν συλλάβει πολλές φορές για επιθέσεις, παρενοχλήσεις ακόμη και για διάρρηξη.
Κλείσιμο

«Θα μιλήσω αληθινά. Τα πράγματα που συμβαίνουν με τον Έζρα Μίλερ είναι, για μένα, ένας μικρόκοσμος του Χόλιγουντ. Υπάρχει αυτό το άτομο που επανειλημμένα παραβαίνει τον νόμο, που συμπεριφέρεται βάναυσα, και σε αντίθεση με τη σύλληψή του και τη διακοπή της παραγωγής, γίνεται προσπάθεια να σωθεί και η ταινία και εκείνος».

Με την αναφορά της, έκανε επί της ουσίας λόγο, για την επερχόμενη ταινία του υπερήρωα της Warner Bros «The Flash», η οποία ολοκληρώθηκε αρχικά το 2021 και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2023. Μάλιστα, μόλις πριν από λίγες ημέρες, ο Μίλερ επέστρεψε στα γυρίσματα για τις τελευταίες σκηνές.

«Αυτό είναι ένα ξεκάθαρο παράδειγμα του τι μπορεί να κάνει το Χόλιγουντ, για να σωθεί και να προστατεύσει τους παραβάτες. Οπότε, μην το κάνετε αυτό. Δεν χρειάζεται οι γυναίκες να ζουν με το φόβο της σιωπής, γιατί θα καταστραφεί η καριέρα τους. Είναι απλώς ένα συνεχές μοτίβο κακοποίησης που θα συνεχιστεί μόνο εάν το Χόλιγουντ συνεχίσει να επιμένει να είναι έτσι» είπε κλείνοντας. 
Issa_rey

Η παραβατική συμπεριφορά του Μίλερ 

Τα δύο τελευταία επεισόδια του «σήριαλ» της ταραχώδους ζωής του Μίλερ γράφτηκαν τον Αύγουστο. Ο 29χρονος ηθοποιός, που αυτοπροσδιορίζεται ως queer και χρησιμοποιεί για τον εαυτό του τις αντωνυμίες they/them, συνελήφθη για διάρρηξη σε σπίτι, από το οποίο φέρεται να έκλεψε μπουκάλια αλκοόλ. Μάλιστα το Rolling Stone μετέδωσε λίγες ημέρες αργότερα ότι οι υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας του Βερμόντ, προσπαθούν να εντοπίσουν μια μητέρα και τρία παιδιά που πιστεύεται ότι διέμεναν το τελευταίο διάστημα στη φάρμα του Μίλερ, στη συγκεκριμένη πολιτεία.
Miller
Ο ηθοποιός έχει μπλέξει επίσης κατά καιρούς σε ιδιαίτερα άσχημες καταστάσεις και έχει συλληφθεί ουκ ολίγες φορές, καταφέρνοντας ωστόσο κάθε φορά να γλιτώνει από τις επιπτώσεις. 

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ο Μίλερ έχει κατηγορηθεί από γυναίκες για απειλητική συμπεριφορά και παρενόχληση. Ωστόσο, οι πιο σοβαρές καταγγελίες που έχουν διατυπωθεί εις βάρος του Μίλερ, αφορούν στη σχέση του με την 18χρονη σήμερα Tokata Iron Eyes, μια Ινδιάνα ακτιβίστρια. Οι γονείς της Tokata κατέθεσαν πριν μερικούς μήνες ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μίλερ, κατηγορώντας τον ηθοποιό ότι ασκούσε επιρροή στην κόρη τους ενώ ήταν ανήλικη με σκοτεινούς σκοπούς, χρησιμοποιώντας «βία, εκφοβισμό, απειλή βίας, φόβο, παράνοια, ψευδαισθήσεις και ναρκωτικά».


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε o ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης στα 43 του από καρκίνο

Πέντε εντάλματα σύλληψης μέσα στις επόμενες ώρες για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Η πρεμιέρα του Maestro κέρδισε το κοινό και τα social media - Στο 34,8% η τηλεθέαση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης