Παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία το σκάει από το σπίτι για να βρει τον Ντίνο, αλλά δεν τα καταφέρνει

Παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία το σκάει από το σπίτι για να βρει τον Ντίνο, αλλά δεν τα καταφέρνει

Την ίδια ώρα η Μιράντα είναι έτοιμη να καταρρεύσει - Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου

miranda_poaradeisos
Ο «Παράδεισος των κυριών» επιστρέφει με νέες εξελίξεις γύρω από τις κατηγορίες που ενοχοποιούν τον Ντίνο. Διαβάστε παρακάτω όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια.

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, στις 20:00
Επεισόδιο: 13
Η Αμαλία μαθαίνει ότι απολύθηκε η Πολυξένη και αντιδράει αναπάντεχα, ενώ η Βικτώρια πιέζει τον Μπουραντά να βγάλει από το κάδρο τον Ντίνο. Την ίδια ώρα ο Αποστόλης μαθαίνει ότι ο Ντίνος εκτός από τη διαθήκη, είχε κι έναν άλλο λόγο να θέλει νεκρό τον Αριστείδη. Μια δυσάρεστη είδηση, όμως, ανατρέπει πολλά.

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Παράδεισος Των Κυριών | Δευτέρα 20:00


Τρίτη 11 Οκτωβρίου, στις 20:00
Επεισόδιο: 14
Η Αμαλία ανησυχεί για τον Ντίνο, μετά από ένα απρόσμενο νέο που της μεταφέρει ο Άγης. Ο Αποστόλης συναντιέται με τον Ζήση για να ενημερωθεί για τις κινήσεις του Ντίνου, αλλά τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Ντίνος έρχεται σε σύγκρουση με τον Μάρκο γι’ αυτά που φτάνουν στα αυτιά του Μπουραντά, εξαιτίας του. Στον Παράδεισο οι αστυνόμοι Θανάσης και Σωτήρης παίρνουν συμπληρωματικές καταθέσεις απ’ όλους τους υπαλλήλους. Η Μιράντα θα μπορέσει αυτή τη φορά, να αποφύγει τη συνάντηση με το παρελθόν της;
Τζενη_Καζακου__1_
Κλείσιμο

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, στις 20:00
Επεισόδιο: 15
Η Μιράντα μετά τις απειλές που δέχθηκε είναι έτοιμη να καταρρεύσει, ενώ ο Θανάσης δείχνει αποφασισμένος να θολώσει τα νερά και παραδόξως σε αυτή του την προσπάθεια βρίσκει συμμάχους που δεν τους περίμενε κανείς. Άραγε θα καταφέρει να ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητα της Μιράντας; Πώς θα κινηθεί ο Ντίνος μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν για τη βραδιά του φόνου;

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, στις 20:00
Επεισόδιο: 16
Η Όλγα είναι έτοιμη να αποδεχτεί, ότι η Αμαλία δεν πρόκειται να ρίξει νερό στο κρασί της σε σχέση με τον Πάρη. Καινούρια δεδομένα όμως την τρομάζουν και την οδηγούν σε σημαντικές αποφάσεις. Η Αμαλία προσπαθεί να δικαιολογηθεί στον πατέρα της, που την έπιασε να το σκάει απ’ το σπίτι, όσο ο Ντίνος την περιμένει με ανυπομονησία απ’ έξω για το ραντεβού τους. Ο Βλησσάρης απ’ την άλλη έχει βολευτεί και νοιώθει πολύ άνετα εκεί που φιλοξενείται, όμως μια περίεργη επίσκεψη, θα του αλλάξει τη διάθεση.
Ελενη_Σακκα__1_


Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.
Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.
Συμμετέχουν οι: Σωτήρης Τσακομίδης, Γιούλη Τσαγκαράκη, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Τραϊάνα Ανανία, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βούνος, Νικόλαος Αγαπίου.
Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα και ομάδα σεναριογράφων
Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Βασιλειάδης με τη συνεργασία του Σταμάτη Πατρώνη.
Παραγωγή: JK PRODUCTIONS - ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
«Ο Παράδεισος των κυριών» είναι βασισμένος στην τεράστια ιταλική τηλεοπτική επιτυχία “IL PARADISO DELLE SIGNORE” από τη Rai Fiction & Aurora Tv



Ειδήσεις σήμερα:

Παράθυρο συνάντησης Μπάιντεν με Πούτιν στη σκιά της Χερσώνας - Ανοιχτή η ανακατάληψη της Κριμαίας

Εκνευρισμός Ερντογάν μετά τη σκληρή απάντηση Μητσοτάκη για την κυριαρχία των νησιών

Βρετανία: Γυναίκα επανενώθηκε μέσω Facebook με την οικογένειά της... 50 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης