Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν μίλησα για την κατάψυξη ωαρίων, μου έγραφαν να μη μείνω έγκυος»

Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν μίλησα για την κατάψυξη ωαρίων, μου έγραφαν να μη μείνω έγκυος»

Ξέσπασε η παρουσιάστρια με αφορμή το χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη 

Kat_Ken__1_
Η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της βλέποντας το χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κάτω από την ανάρτηση που έκανε με την εγκυμονούσα σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη.

Η παρουσιάστρια χαρακτήρησε «καθίκια» όλους, όσοι μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν τέτοιου είδους σχόλια, ενώ αποκάλυψε και τα μηνύματα που λάμβανε η ίδια, όταν είχε μιλήσει ανοιχτά για την κατάψυξη ωαρίων της.

«Ρε πάτε καλά; Θα αρχίσω πάλι να τσιτώνω όπως χθες. Ρε πάτε καλά εκεί στα social media; Βρίστε εμένα που λέτε χίλια δυο όλη την ώρα. Η άλλη περιμένει το μωράκι της. Πόση κακία κι ανηθικότητα;» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Πόσο καθίκι είσαι να μπαίνεις στη διαδικασία για μια γυναίκα που μπορεί και να τι σιχαίνεσαι, να γράψεις κάτι τέτοιο ενώ περιμένει το παιδάκι της. Και για μένα, όταν έκανα την κατάψυξη ωαρίων που μίλησα ανοιχτά, ξέρετε τι μου γράφανε; “Μωρή, να μη σταυρώσεις ποτέ γκόμενο και να μη μείνεις ποτέ έγκυος”. Τέτοιο μίσος… Πάμε λίγο να το δουλέψουμε αυτό γιατί η κοινωνία δε θα πάει μπροστά αλλιώς. Ζεν… Ζεν… Στον εαυτό μου μιλάω» είπε κλείνοντας η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnczj8mi5da9)


Υπενθυμίζεται ότι μόλις χθες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μέσα από ανάρτησή του στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, το σχόλιο που δέχτηκε για τη σύντροφό του από μία γυναίκα.

Ένα από τα σχόλια που δέχτηκε ήταν το: «Θα του δείξετε και την τσον.. της μαμάς του όταν μεγαλώσει;» έγραφε.

Μέσω Instagram story, ο ίδιος έδειξε το σχόλιο στους ακολούθους του και έγραψε με κεφαλαία γράμματα: «Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι!! Αν μπορείς να τους πεις (ανθρώπους). Και είναι και γυναίκα!!!».

Κλείσιμο
dimitrisalexadroy2928

Πριν από περίπου δύο χρόνια διέρρευσε στο διαδίκτυο ένα revenge porn βίντεο (εκδικητικό βίντεο πορνό) με την Ιωάννα Τούνη χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Το ζήτημα είχε πάρει αρκετά μεγάλες διαστάσεις και η instagrammer είχε μιλήσει δημόσια για τις δυσκολίες που περνούσε εκείνη την περίοδο τόσο σε νομικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.
 Ειδήσεις σήμερα:

Την καταδίκη του κατηγορούμενου για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη ζήτησε και η εισαγγελέας στο Εφετείο

Ο «Αλιγάτορας» στη μάχη κατά της Ρωσίας - Το όπλο... τέρας των Ουκρανών

Σε υποβρύχια και τρένα τα μεταπυρηνικά όπλα του Πούτιν;

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης