Κατερίνα Καινούργιου: «Με χαρά θα πήγαινα στον γάμο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη»

Κατερίνα Καινούργιου: «Με χαρά θα πήγαινα στον γάμο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της παρουσιάστριας

Kat_Ken
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λίγο πριν καλωσορίσει το πρώτο της παιδί, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, στο δημαρχείο της Βούλας.

Το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει το ευτυχές γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και απόλαυσε τη στιγμή με μόλις 10 καλεσμένους. Ωστόσο, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», βρέθηκε έξω από το δημαρχείο και μετέδωσε αποκλειστικά πλάνα με τους νεόνυμφους και τους καλεσμένους τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα έστειλε δημόσια της ευχές της και σχολίασε: «Να ζήσουν, πολύ ωραία ήταν! Τα παιδιά ήθελαν να το κρατήσουν κάτω από άκρα μυστικότητα και πολύ καλά έκαναν. Φόρεσε ένα φανταστικό άσπρο φόρεμα που το έραψε για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη και ήταν πάρα πολύ όμορφη»

«Φαίνονται πολύ χαρούμενοι! Θα γευμάτισαν μετά όλα καλά. Ξέρω και την οικογένεια του Βασίλη, είναι πολύ large άνθρωποι. Ήταν η επισημοποίηση για να έρθει το παιδάκι τους στον κόσμο. Θα κάνουν και θρησκευτικό γάμο γιατί και οι δύο πιστεύουν πολύ στον Θεό, σας το λέω 100%. Και στα δικά μας οι λεύτερες» τόνισε η παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε επίσης ότι θα πήγαινε στο γάμο αν την είχαν καλέσει: «Και να με καλούσαν μια χαρά θα πήγαινα. Και πολύ μεγάλη μου χαρά».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnc4ip8e42k9)
Κλείσιμο

Η παρουσιάστρια και ο γνωστός επιχειρηματίας παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο την Κυριακή το απόγευμα, στο Δημαρχείο Βούλας. Eκείνοι που υπέγραψαν ήταν ο πατέρας του γαμπρού και μια φίλη τους, η οποία προέρχεται από τον χώρο της εστίασης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», το ζευγάρι αποφάσισε να κρατήσει το ευτυχές γεγονός σε στενό οικογενειακό κύκλο, όπως είχε ανακοινώσει εξ' αρχής και είχε μόλις 10 καλεσμένους στον γάμο του.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου  επέλεξε ένα μίνι νυφικό, δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη και λάμπει από ευτυχία δίπλα στον αγαπημένο της.
σπυροπουλου
Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ερντογάν στην Πράγα με τους κανόνες Ευρώπης και Ελλάδας

Τραγωδία στην Ινδονησία: Πρώτα πέθαναν δυο αστυνομικοί και μετά ρίξαμε τα δακρυγόνα, λένε οι αρχές

Νέος κρατικός προϋπολογισμός με φιλόδοξους στόχους και αστάθμητους παράγοντες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης