Τομ Μπρέιντι: Εκνευρισμένοι οι συμπαίκτες του για τα προβλήματα με τη Ζιζέλ

Τομ Μπρέιντι: Εκνευρισμένοι οι συμπαίκτες του για τα προβλήματα με τη Ζιζέλ

Οι συμπαίκτες του θεωρούν πως μπορεί να επηρεαστεί και στους αγώνες από τα συζυγικά του προβλήματα - Νευριάζουν που ο κόσμος εστιάζει στην προσωπική του ζωή και όχι στην ομάδα - «Του έχουν βγάλει μερικά πολύ σκληρά παρατσούκλια»

tom-gisele
Το «δράμα» συνεχίζεται μεταξύ του Τομ Μπρέιντι και της Ζιζέλ Μπούντχεν κι όπως φαίνεται, δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους.

Το ζευγάρι φαίνεται πως περνάει κρίση στον γάμο του και μετά από 12 χρόνια, ζουν για πρώτη φορά χωριστά. Εδώ και μήνες, η Ζιζέλ έχει εγκαταλείψει τη «συζυγική τους εστία» και βρίσκεται στη Βοστώνη, ενώ ο Τομ Μπρέιντι έχει επιστρέψει στα γήπεδα.

Την Κυριακή, οι Tampa Bay Buccaneers, έπαιξαν τον πρώτο τους εντός έδρας αγώνα στο Raymond James Stadium εναντίον των Green Bay Packers. Η Ζιζέλ έλειπε αλλά τα παιδιά τους, η 9χρονη Βίβιαν και ο 12χρονος Μπέντζαμιν, έδωσαν το «παρών» και στήριξαν τον πατέρα τους στο γήπεδο.

Η απουσία αυτή του μοντέλου, αλλά και η στάση της απέναντι στον σύζυγό της φαίνεται πως απασχολεί και τους συμπαίκτες του Μπρέιντι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής Marca, οι παίκτες των Buccaneers έχουν ξεκινήσει να αντιδρούν σε όλη αυτή την κατάσταση, καθώς θεωρούν πως εκτός από τον Τομ επηρεάζει ολόκληρη την ομάδα.

«Πολλοί παίκτες είναι εκνευρισμένοι. Πέρα από το γεγονός ότι θεωρούν πως ο Τομ Μπρέιντι θα επηρεαστεί από τα προβλήματα στον γάμο του και δεν θα λειτουργεί το ίδιο στους αγώνες, νευριάζουν επίσης, επειδή η προσοχή του κόσμου έχει φύγει από τα παιχνίδια τους και όλοι εστιάζουν στο μέλλον του με τη Ζιζέλ», αναφέρει πηγή στο Radar Online.

Κλείσιμο

«Άλλοι βρίσκουν αστείο το ότι ο καλύτερος υποτίθεται παίκτης όλων των εποχών, ψάχνει απελπισμένα μια ευκαιρία από τη σύζυγό του για να αποδείξει ότι αξίζει. Του έχουν βγάλει μερικά πολύ σκληρά παρατσούκλια», συμπληρώνει.

Ωστόσο, παρά τα όσα συμβαίνουν εκτός γηπέδου, οι Buccaneers ξεκίνησαν καλά τη φετινή σεζόν με δύο νίκες, επί των Cowboys και των Saints, με τον Τομ Μπρέιντι να δίνει μια πολύ αξιοπρεπή εμφάνιση.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Η βασίλισσα της Δανίας δείχνει τον δρόμο στον Κάρολο: Θα αφαιρέσει τίτλους από Χάρι και Μέγκαν;

ΕΕ σε Πούτιν: «Δεν θα αναγνωρίσουμε ποτέ τις παράνομες προσαρτήσεις από τη Ρωσία»

Πέθανε ο Ζάχος Χατζηφωτίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης